slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όταν το Βατοπαίδι φούσκωνε τα πανιά του ΠΑΣΟΚ

Να θυμήσουμε ότι είναι Σεπτέμβριος του 2008 με το που έρχεται στην επιφάνεια το "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου ο επιχειρηματίας, φίλος, συντοπίτης και αιμοδότης του κ. Παπακωνσταντίνου, Πάπιστας, τον ενημερώνει ότι εκβιάζεται από κάποιους για την υπόθεση Βατοπαιδίου.

Δύο μήνες μετά, Νοέμβριο του 2008, η "μάρτυς" Σωτηροπούλου καταθέτει στην εξεταστική ότι το Βατοπαίδι έγινε με εντολή Καραμανλή όπως της είπε ο Ψωμιάδης. Ο Παπακωνσταντίνου ξιφουλκεί εναντίον της ΝΔ.

1-2 μέρες μετά βγαίνει στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τον σύντροφο της Σωτηροπούλου, Κουκουβίνο, να ζητάει λεφτά από τον κουμπάρο του Πάπιστα δηλ. να τον εκβιάζει. Ο Παπακωνσταντίνου αν και ξέρει για τον εκβιασμό κάνει την πάπια και συνεχίζει να κατηγορεί τη ΝΔ.

Μερικές μέρες μετά αποκαλύπτεται ότι ο Πάπιστας είχε επισκευθεί τον Παπακωνσταντίνου και του είχε μιλήσει για τον εκβιασμό. Άρα μόλις δημοσιοποιήθηκε το βίντεο ο Παπακωνσταντίνου ήξερε περί τίνος επρόκειτο και συνέχισε να κάνει την πάπια



Mέχρι που ξεσκεπάστηκε και έγινε ρόμπα με αποτέλεσμα να τον ρωτά ο Χατζηνικολάου, όταν έλεγε δεν πήγε το μυαλό μου ότι επρόκειτο για τον ίδιο εκβιασμό:

-ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΘΑΙ κ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

και να απαντά:

-ΒΕΒΑΙΩΣ...!



Δεν ρώτησε, λέει τότε τον Πάπιστα για το Βατοπέδι γιατί δεν ήταν δουλειά του!!!!

Και τώρα μεγάλε, που ως ΥΠΟΙΚ και διαχειριστής της κρατικής περιουσίας, είναι δουλειά σου να μάθεις, πάλι δεν ρώτησες;

Μαλάκες ψάχνεις να σε πιστέψουν;

Ο Παπακωνσταντίνου, λοιπόν, γνωρίζει έναν επιχειρηματία, συναντάται μαζί του στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ και ο επιχειρηματίας αυτός είναι αναμεμειγμένος σε ανταλλαγές οικοπέδων της Μονής Βατοπεδίου, αλλά δεν τον ρωτάει !

Πιστεύει κανένας από εσάς, ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν ήξερε ή δεν ξέρει, για την υπόθεση Βατοπεδίου;

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΦΙΓΓΑ ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: