Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Προσκλητήριο στους απανταχού ... Έλληνες!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Τις τελευταίες μέρες ακούμε όλο και συχνότερα από τα κυβερνητικά στελέχη, κλισέ φράσεις και αναλύσεις του τύπου ότι το κράτος είναι σαν μια επιχείρηση η οποία δεν μπορεί να ξοδεύει περισσότερα από όσα παράγει.
Με αυτό τον τρόπο οι προφέσορες της κακιάς ώρας μας λένε ότι οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις αλλά και οι επερχόμενες απολύσεις ήταν και είναι αναγκαίο κακό για να διασωθεί η Ελλάδα!!!
Δεκτό και σωστό επιχείρημα εκ μέρους τους το οποίο όμως θα χρησιμοποιήσω και εγώ, αλλά για την αφεντιά τους!!!

Κύριοι νυν και πρώην Αρχηγοί, Αρχηγίσκοι και Βουλευτάδες των Ελληνικών κομμάτων αν δεχτούμε τα λεγόμενα σας δηλ. ότι το κράτος λειτουργεί σαν επιχείρηση τότε θα πρέπει να δεχτείτε ότι σε τέτοιες καταστάσεις, αστοχίας, παραλήψεων και δόλου που την έφεραν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας οι πρώτοι που θα πρέπει να απολύθουν και να εκδιώχθουν θα είναι τα μεγαλοστελέχη της δηλ. οι κεφαλές της που στην προκειμένη περίπτωση είστε όλοι εσείς!... εσείς που όχι μόνο δεν ζητάτε συγνώμη για το κακό που προξενήσατε στην Ελλάδα (επιχείρηση όπως την λέτε) αλλά κατηγορείτε και φορτώνεται στους απλούς υπαλλήλους (δηλ. στους Έλληνες πολίτες) να ξεπληρώσουν την ανικανότητα, τα λάθη, τις παραλήψεις και τις κλεψιές που διέπραξαν πολλοί από εσάς.
Έχετε το θράσος και μιλάτε και μας υπόσχεστε λύσεις ενώ καλύπτετε τους κλέφτες και τα λαμόγια που εκθρέψατε στο κόρφο σας φοβούμενοι ότι αν τα πειράξετε θα βγάλουν και τα δικά σας άπλυτα στην φόρα!!!
Φυγαδεύσατε διακομματικά και εντέχνως τον Χριστοφοράκο στην Γερμανία για να μη μιλήσει για τις χορηγίες που έδωσε η Siemens σε πολλούς από εσάς αλλά και στα κόμματα σας!!! (Εξαιρώ τον κ. Μαντέλη που ο φουκαράς δήλωσε ότι του έδωσαν τα χρήματα …λόγω... εκτίμησης!!!)
Κοροϊδεύετε βγάζοντας αλληλοσυγκρουόμενα διακομματικά πορίσματα από τις εξεταστικές που στήνετε οδηγώντας στην λήθη τα μεγάλα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών αγώνων, του Βατοπαιδίου, τις μίζες στους εξοπλισμούς και τόσων άλλων σκανδάλων που φαγώθηκαν και κλάπηκαν εκατοντάδες δις από τα λεφτά που ήταν για την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια, την κοινωνική μέριμνα και ευημερία του λαού μας!!!
Εφεύρατε την περίφημη παραγραφή για να διαγράφετε νόμιμα τις ανομίες σας και τώρα κόβετε το ρεύμα στον οικογενειάρχη που δεν μπορεί να το πληρώσει, ενώ το περίφημο καλάθι της νοικοκυράς το μετατρέψατε σε χαρτοσακούλα από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια των βασικών αγαθών.
Επιτρέψατε και γέμισε η χώρα μας με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι τελευταία μας κάνουν και επίδειξη δύναμης απλώνοντας τις κουρελούδες τους στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας είτε για να προσευχηθούν, είτε για να πουλήσουν τη πραμάτεια τους μπροστά από τα μαγαζιά των μικροεμπόρων, τους οποίους απειλείτε με φυλακίσεις γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές!!!
Η (επιχείρηση όπως λέτε) Ελλάδα χρεοκοπεί και για αυτό είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι όλοι σας, οπότε το αφεντικό της που είναι ο Ελληνικός λαός απαιτεί να ξεκουμπιστείτε εδώ και τώρα (με εθελουσία έξοδο) πριν σας βρει η οργή του!!!

Το προσκλητήριο για την σωτηρία της Ελλάδας ξεκίνησε και οι απανταχού Έλληνες θα συνδράμουν και θα την ξαναφέρουν εκεί που της αξίζει!!!
2 σχόλια :

liberty είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα η ακροδεξιά ματιά στην αριστερή θεώρηση των πραγμάτων. Ειδικά οι ρατσιστικές απόψεις σε αριστερίστικη αφοριστική αντίληψη ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Αχταρμάς σ΄όλο του το μεγαλείο. Ίσως μια σύμπραξη του συγγραφέα με τον Άδωνι, τον Λιακόπουλο, τον Τράγκα και τη Κανέλη, να έδινε λύση σε κάποια από τα προβλήματα της χώρας. Κρίμα όμως γιατί αυτά δεν είναι κιθάρα.....

Ανώνυμος είπε...

Για τον 21:24.
Που σε ενόχλησαν οι τοποθετήσεις του κ. Πρεβενιού; Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι τα καράβι δεν σηκώνει άλλους. Κάτι τέτοια προοδευτικά μυαλά σαν τα δικά σου μας βύθισαν δημοκράτη της πλάκας. Α, να σου ΜΑΘΩ ότι η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που το περιχαρακώνουν κανόνες.