slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Ν. Μαράκη σε Χείμαρο-Κεραμί- Τραγαία-Δαμαριώνα

Με διάχυτη συγκίνηση ο Δήμαρχος Νάξου και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Νίκος Μαράκης, επισκέφτηκε εχθές τα χωριά της ορεινής Νάξου, Χείμαρο, Κεραμί, Τραγαία και Δαμαριώνα. Συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους κατοίκους των περιοχών αυτών παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά το πρόγραμμά του, το έργο της Δημοτικής Αρχής καθώς και τον νέο θεσμό του «Καλλικράτη».
Ο ίδιος «παιδί του Κεραμίου» έκανε μια σύντομη αναφορά στην πορεία των τελευταίων 40 χρόνων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ημέρα που με την οικογένεια του εγκατέλειψε το χωριό του για να εγκατασταθεί στη Χώρα, ζητώντας καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο ίδιος φανερά συγκινημένος δήλωσε πως αισθάνεται περήφανος που βρίσκεται σήμερα στη συγκεκριμένη αιρετή θέση και με την ψήφο και την βοήθεια των συγχωριανών του υποσχέθηκε άμεση και....
ταχεία ανάπτυξη της ενδοχώρας του νησιού.

Εν συνεχεία δήλωσε πως έστρεψε το βλέμμα προς την ανάπτυξη των χωριών του Δήμου με έργα οδοποιίας, υποδομών και ποιότητας ζωής χωρίς να παραμεληθεί η Χώρα που αποτελεί την πύλη εισόδου, όπως είπε χαρακτηριστικά, και την βιτρίνα του νησιού της Νάξου. Αναφερόμενος στην τελευταία τετραετία , δήλωσε πως υλοποιήθηκε σημαντικό έργο στο Δήμο Νάξου, αποκλειστικά και μόνο με οικονομικούς πόρους του Δήμου, όπου ο ίδιος και οι συνεργάτες του προχώρησαν στην υλοποίηση του έχοντας πάντα την αμέριστη συμβολή και βοήθεια των Δημοτών.
Ο κ. Μαράκης ζήτησε από τους πολίτες να μην εμπιστεύονται ανθρώπους που δεν έχουν καμία εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να μην μπούνε στον «κόπο να πειραματιστούν» με νέους και άπειρους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθεί ο Δήμος με τον «Καλλικράτη».
Ολοκληρώνοντας ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης των παρευρισκομένων οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με χειροκροτήματα και ενθαρρυντικά σχόλια δηλώνοντας πως στο πρόσωπο του θα βλέπουν και μετά τις εκλογές τον Δήμαρχό τους.

Από το Γραφείο Τύπου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΙΛΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΤΗΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΙΚΟ ΜΑΡΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΜΕ e-MAIL, ME SMS Ή ΜΕ ΣΗΜΑΤΑ MORS?

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!