slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ:Λέμε ναι στην συμμετοχή και Προσπερνάμε την αδιαφορία


ΟΝΝΕΔ

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

(Δελτίο Τύπου σχετικά με την καμπάνια – ποδηλατοδρομία της ΟΝΝΕΔ για τη συμμετοχή των νέων στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010)

Δεν πατάμε φρένο στη συμμετοχή

Προσπερνάμε την αδιαφορία

Στις 7 Νοεμβρίου οι νέοι των νησιών μας συμμετέχουμε δυναμικά στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και αλλάζουμε τα δεδομένα. Τίποτα δεν μας σταματά από το να εκφραστούμε, να ακουστούμε, να αποφασίσουμε.

Συμμετέχουμε στις εκλογές:

- για να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν. Αν δε συμμετέχεις γιατί να διαμαρτύρεσαι για τις εξελίξεις;

- γιατί οι αποφάσεις που λαμβάνονται επηρεάζουν τη ζωή μας. Η σιωπή και η αποχή δεν λύση. Απαντάμε εκκωφαντικά με οδηγό τα όνειρα μας.

- επειδή η κοινωνία μας προχωρά μόνο όταν συμμετέχουμε όλοι. Δεν αφήνουμε τους λίγους να αποφασίζουν. Η ψήφος μας μετράει. Η επιλογή μας έχει αξία.

- για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αδιάφοροι. Ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας και έχουμε άποψη. Σπάμε τα στερεότυπα και παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας.

- για να αποφασίσουμε για το νησί μας, την πόλη, το χωριό και την περιφέρεια μας. Αποφασίζουμε για την καθαριότητα, τις υποδομές, το περιβάλλον, την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την υγεία και την κοινωνική αλληλεγγύη.

- για να υποστηρίξουμε νέους και άφθαρτους υποψηφίους, με γνώσεις και διάθεση για προσφορά στον τόπο τους.

Είναι καιρός να πάρουμε το τιμόνι στα χέρια μας. Βάζουμε «στοπ» σε όσους θέλουν τους νέους εγκλωβισμένους και αντιδρούμε δημιουργικά με την ψήφο μας. Στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές συμμετέχουμε, αποφασίζουμε και χαμογελάμε στο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: