slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι «ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ» των Κυκλάδων

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η στάση που κρατούν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης στις Κυκλάδες για το σοβαρό θέμα του αποκλεισμού των νησιών μας λόγω της πολυήμερης απεργίας της Πανελλήνιας ναυτικής Ομοσπονδίας.

Για τον λαλίστατο, άλλα υπό προθεσμία, Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Βασίλη Μπρακουμάτσο δεν υπάρχει ζήτημα διότι σε λίγο καιρό δεν θα τον θυμόμαστε.

Οι εκλεγμένοι όμως βουλευτές του νομού μας ο κ. Παναγιώτης Ρήγας και ο κ. Γιώργος Παπαμανώλης, λαλίστατοι για άλλα ασήμαντα ζητήματα των νησιών μας, δεν έχουν πάρει δημόσια θέση, ως όφειλαν να κάνουν. Και έπρεπε να πάρουν θέση για το οξύτατο πρόβλημα που έχει προκύψει στα νησιά μας εξαιτίας της πολυήμερης απεργίας αποτέλεσμα της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) και τους φορείς της ακτοπλοΐας.

Αντί να πάρουν θέση οι δυο βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις Κυκλάδες επέλεξαν το δρόμο της «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ». Παράλληλα όμως με τους βουλευτές του νομού «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ» και ο νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας. Εκτός κι αν έχει αποφασίσει να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τα αρμόδια όργανα του κεντρικού κράτους και τα ΜΜΕ μετά τη λήξη της απεργίας, όπως έκανε για το λιμάνι της Σχοινούσας, που θυμήθηκε να διαμαρτυρηθεί μόλις πέρασαν οι εκλογές. ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ…

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Ρήγας και πράσινα άλογα; Τώρα θα καταλάβουμε ότι ο άχρηστος παίζει τάβλι στη πλάτη μας;

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκαν και οι κολαούζοι της ΟΝΑΣ τα παιδιά τού κομματικού σωλήνα, μιλιά δεν βγάζουν για τις εκλογές στη Νάξο, πού ξανακούστηκε να προσφωνεί ο Πρόεδρος της ΟΝΑΣ τον κομματικό υποψήφιο δήμαρχο;

Ανώνυμος είπε...

στο site τους δεν έχουν γράψει λέξη για τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε μουγκαμάρα μα η δύναμη των κομμάτων φάνηκε στις περιφερειακές εκλογές που εξαφανιστήκατε. Στις δημοτικές απλώς οι Πασόκοι απείχαν ή ψήφισαν Μαργαρίτη για προσωπικούς και μόνο λόγους. Όχι βέβαια αξιοκρατικά γιατί για τα δικά μας αξιολογικά μέτρα ο Μαράκης ήταν λίγος, αλλά ο δικός σας με την παρέα του είναι ακόμη χειρότεροι. Κομματικές και πολιτικές και ασημαντότητες. Της πλάκας οι άνθρωποι και θα τους δείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο δυστυχής Ιάκωβος πώς την πάτησε έτσι; Ούτε δημοτικός σύμβουλος δεν εκλέχτηκε. Τελικά ο λαός εχει αλάνθαστο αισθητήριο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερετε που ειναι ο κυριος ρηγας?παρτε τηλεφωνω τους ανθρωπουστου να σας πουνε που ειναι.Αν λενε για το μαρακι οτι εφαγε ψολια στις δημοτικες,ο ρηγας θα φαειτην ψολαρα απο το αρμα του καρναβαλιου.Μηπως κανει προβες για να χωρεσει?λεω τωρα εγω μηπως?