slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αναπόφευκτες οι Βουλευτικές Εκλογές

Σε λίγες μέρες θα πάμε να ψηφίσουμε για δημάρχους και περιφερειάρχες ή για το αν γίνουν βουλευτικές εκλογές; Με τη βούληση του ΓΑΠ ψηφίζουμε για το δεύτερο.
Ε λοιπόν, η δική μου γνώμη είναι ότι οι εκλογές είναι αναπόφευκτες και απλά ο ΓΑΠ ψάχνει δικαιολογία.
Δεν ξέρω αν επιθυμεί να αποδράσει όπως γράφουν διάφορα έντυπα. Δεν είμαι και μέσα στο μυαλό του. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να μπει μέσα σε μια τέτοια ιδιοφυία;
Κανένας μα κανένας απολύτως όλες αυτές τις μέρες δεν έχει μιλήσει για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Λισσαβώνα στις 19 και 20 Νοεμβρίου.Μια σύνοδος που θα πρέπει ανάμεσα στα άλλα να δώσει πρόσκληση εισόδου στην Ατλαντική Συμμαχία στα Σκόπια. Η προηγούμενη σύνοδος στο Βουκουρέστι ήταν αυτή που ο χαζός Καραμανλής έβαλε στην προσοχή τον πολύ Μπους με το βέτο. Βέτο, που όσοι θυμούνται την τηλεμαχία παραμονές των εκλογών του 2007, ο κολοτούμπας Καρατζαφύρερ είχε πει ότι δεν μπορεί να θέσει ο Καραμανλής επειδή υπήρχε η ενδιάμεση συμφωνία. Μετά ρούφηξε το αυγό του κι αυτός κι όλοι που προσδοκούσαν πολιτικά οφέλη από την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Το πλήρωσε αυτό το βέτο ο Καραμανλής και το πληρώνει ακόμα.
Άκου βέτο στον αμερικάνο!!! Πού ξανακούστηκε αυτό!!!
Πόσοι θυμούνται την Ξενογιαννακοπούλου που έδιωξαν κακήν κακώς από το υπουργείο υγείας μετά από πολύμηνες προσπάθειες των ΜΜΕ στο σύνολό τους; Μήπως δεν τάπιανε από τα φαρμακευτικά συμφέροντα και τους χάλαγε την κομπόστα; Λέω μήπως; Η ίδια είναι τώρα υφυπουργός εξωτερικών.
‘Εχει ακούσει κανείς τίποτα από τον ανασχηματισμό και μετά για την συμπαθή υφυπουργό εξωτερικών και για τον υπουργό εξωτερικών το Δρούτσα (εκτός το μαραθώνιο που έτρεξε τρομάρα του);
ΟΧΙ βέβαια.
Αλήθεια τι έχουν κάνει αυτοί τόσο καιρό για να προετοιμάσουν τη θέση της Ελλάδας στη σύνοδο του ΝΑΤΟ;
Υπάρχει ενημέρωση γι΄αυτό;
ΟΧΙ βέβαια.
Τυχαίο; Δε νομίζω.
Ένα τόσο σημαντικό θέμα δεν έχει ακουστεί καθόλου και από πουθενά.
Πιστεύω λοιπόν ότι ο ασήμαντος ΓΑΠ δεν έχει τα…κότσια να βάλει βέτο στο υπερατλαντικό σερίφη Ομπάμα.
Και γι αυτό, υπό το φόβο της κατακραυγής, από το σύνολον πια του ελληνικού λαού, θα προκηρύξει εκλογές για να μην πάει στη σύνοδο της Λισσαβώνας ή αν πάει να προφασιστεί την προεκλογική περίοδο ώστε να μη συζητηθεί καν η πρόκληση των Σκοπίων(και άρα η είσοδος τους στο ΝΑΤΟ) με την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ.
Εκλογές που πιστεύει ότι θα κερδίσει(κούνια που τον κούναγε) κι έτσι ήσυχος μετά και με νωπή λαϊκη εντολή να επιτρέψει τα παιχνίδια των Αμερικάνων με τα Σκόπια και το ΝΑΤΟ.
Με τον Γκρουέφσκι συναντήθηκε προ ημερών.
Υπάρχει ενημέρωση για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση;
Ενημέρωσε τη Βουλή, τους πολιτικούς αρχηγούς, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
ΟΧΙ βέβαια.
Όλα καλύπτονται από το βαθύ σκοτάδι του βρώμικου πλέον ΓΑΠ και των εντολέων του Αμερικάνων.
Κοντή λαμπρή, κοντή γιορτή. Συντομότατα θα ξέρουμε.

Συντρόφια να τον χαίρεστε τον ασήμαντο και πλέον επικίνδυνο, χάρισμά σας και
Να τον ξαναψηφίσετε βρε

Μανώλης εξ Απειράνθου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πώς δεν έχουν κάνει τίποτα; Σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκαν ο παγκοσμίως άγνωστος Δρούτσας και ο Μπένι να συζητήσουν,λέει,την στρατηγική που θα ακολουθήσει η χώρα ση Λισαβόνα.Νωρίς το θυμήθηκαν!!!
ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ανίκανοι απάτριδες

Γιάννης