slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο θιασώτης του Κεμάλ

Στοπ στον ανδριάντα Καραμανλή ναι σε Εβραίους και Νεότουρκους από τον Μπουτάρη
Σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία» ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης επισημαίνει ότι σκοπεύει να κάνει μνημεία για τους Εβραίους και τους Νεότουρκους.
Την ιδία ώρα σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ» ο κ. Μπουτάρης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βάλουν «μπλόκο» σε τετελεσμένα της απερχόμενης διοίκησης του Β. Παπαγεωργόπουλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Τα τετελεσμένα που ενοχλούν το θιασώτη του Κεμάλ και την παρέα του δεν είναι άλλα από την απόφαση του Δ.Σ του Δήμου Θεσσαλονίκης να τοποθετήσει τον ανδριάντα του ΕΘΝΑΡΧΗ Κωνσταντίνου Καραμανλή απέναντι από το νέο δημαρχείο.
Δηλαδή ο άνθρωπος, που δηλώνει ότι θα φωνάξει τη μουσουλμανική κοινότητα και θα τους πει: «ορίστε, αυτός είναι ο χώρος, χτίστε το τζαμί σας», δεν δέχεται την τοποθέτηση του ανδριάντα του ΕΘΝΑΡΧΗ Κωνσταντίνου Καραμανλή σε κεντρικό σημείο στη πόλη που αγάπησε.
Κυρ Γιάννη μου, εσύ είσαι σωστός! Τα λες καλά! Ας τα βλέπουν οι μακάκες που σε ψήφισαν ή καλύτερα αυτοί που δεν ψήφισαν. Κυρ Γιάννη μου μακάρι να επιβάλεις σε όσους σε ψήφισαν να συμμετέχουν υποχρεωτικά στις προσευχές των μουλάδων, στο τζαμί που θα τους κτίσεις, κάθε Παρασκευή. Διότι μονό έτσι θ' ακούνε ΠΑΣΟΚ και θα τρέχουν για τα επόμενα 50 χρόνια!!!

ΥΓ. Στη φώτο ο κυρ Γιάννης συμμετέχει ενεργά σε Δημοτικό Συμβούλιο κατά την προηγούμενη θητεία του στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: