slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τιμωρεί τη Νάξο ο υφυπουργός;

Δίνουν θέση Αντιπεριφερειάρχη στον Μακρυωνίτη και όχι στο Θεόφιλο ή στον Γκούφα

Διαβάσαμε στο blog «Συριανός Πολίτης» ότι ο Συριανός νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Ποσειδώνιας Σύρου Τζώρτζης Μακρυωνίτης είναι έτοιμος να αναλάβει θέση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Μάλιστα όπως αναφέρει το blog ο κ. Μαχαιρίδης και ο κ. Τζώρτζης Μακρυωνίτης έχουν έρθει ήδη σε επαφή και σύντομα θα συναντηθούν και πάλι προκειμένου να ρυθμιστεί οριστικά το θέμα. Διαβάσαμε επίσης ότι τη συγκεκριμένη θέση διεκδικεί και ο επίσης Συριανός Δημήτρης Γρυπάρης, όμως σε πρώτη φάση φαίνεται ότι θα προτιμηθεί ο κ. Μακρυωνίτης.


8eofilosg._makryonitis_dhmarxos_poseidonias_okgkoygas

Παραθέτουμε τα αποτελέσματα που έλαβαν οι δυο συνδυασμοί του κ. Μαχαιρίδη και του κ. Κόκκινου στις περιφερειακές εκλογές σε Σύρο, Νάξο και Πάρο. Στη Σύρο, από όπου εκτός απροόπτου θα επιλεγεί Αντιπεριφερειάρχη, ο κ. Μαχαιρίδης επικράτησε με μικρή διαφορά, ενώ στη Νάξο η διαφορά ήταν συντριπτική υπέρ του. Τέλος στην Πάρο ο κ. Κόκκινος πήρε με μεγάλη διαφορά την νίκη.

ΣΥΡΟΣ

ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ Θ.

4.072 ψήφοι - 39,95%

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ Α.

3.386 ψήφοι - 33,22%

ΝΑΞΟΣ

ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ Θ.:

6.506 ψήφοι - 51,07%

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ Α.:

3.567 ψήφοι - 28,00%

ΠΑΡΟΣ

ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ Θ.

2.141 ψήφοι - 31,33%

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ Α.

3.222 ψήφοι - 47,15%

Δικές μας πληροφορίες, από τη Σύρο, αναφέρουν ότι ο κ. Μαχαιρίδης έλαβε εντολή από υπουργό και υφυπουργό για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Καταλαβαίνουμε ότι για τον ένα εκ των δυο άξιων περιφερειακών σύμβουλων ο υφυπουργός δεν τρέφει και τα καλύτερα, αλλά ο έτερος θεωρείται άνθρωπος του.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί ο κ. υφυπουργός επιλέγει Αντιπεριφερειάρχη από τη Σύρο και όχι από τη Νάξο στερώντας μια θέση που της ανήκει με βάση τα αποτελέσματα της 7ης Νοεμβρίου 2010 αλλά και το μέγεθος της Περιφερειακής της Ενότητας.

Να θυμίσουμε ότι η Νάξος θα εκπροσωπηθεί στο νέο περιφερειακό συμβούλιο μόνο με δύο συμβούλους, αφού δεν εξελέγει, λόγω του εκλογικού νόμου, περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Κόκκινου

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο υφυπουργός θα τιμωρήσει τη Νάξο, στερώντας της μια θέση Αντιπεριφερειάρχη, η οποία της ανήκει, στο νέο περιφερειακό συμβούλιο νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τιμωρήσει εκείνους που δεν τον "πάνε" στη Νάξο και για να "εκδικηθεί" για την καθαρή ήττα που υπέστη ο «εκλεκτός» της κυβέρνησης κ. Νίκος Μαράκης από τον κ. Μανώλη Μαργαρίτη στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010.

1 σχόλιο:

naxiotis είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ Η ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ.
Η ΝΑΞΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.