slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Ιάκωβου Γιακουμή στις δηλώσεις Καπίρη!!!

Σε νέες περιπέτειες ο πόλεμος των δυο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νάξου

Γιακουμής υπέρ Ρήγα και κατά Καπίρη

Η πρώτη αντίδραση στη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΚΑΤΗΓΟΡΩ κατά του υφυπουργού Παναγιώτη Ρήγα, που παραχώρησε στον Γιάννη Βλαχάκη και την εφημερίδα «Κυκλαδική» ο γιατρός και Πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γερμανός Καπίρης αναλύοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ήρθε από τον υποψήφιο με τον συνδυασμό «Συμπαράταξη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» και πρώτο επιλαχόντα κ. Ιάκωβο Γιακουμή.

Να θυμίσουμε εδώ ότι τόσο ο κ. Ιάκωβος Γιακουμής όσο και ο κ. Νίκος Πρωτονοτάριος είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές του 2009, άλλα το τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχε άλλη άποψη. Συνεπώς, μπορεί ο κ. Ιάκωβος Γιακουμής να εμφανίζεται ενοχλημένος από τις τωρινές δηλώσεις του κ. Καπίρη, άλλα ο πραγματικός λόγος της κόντρας που φαίνεται να ξεκινά σήμερα, ουσιαστικά έχει ξεκινήσει από το 2009.

Εννοείται ότι στόχος και των δύο δεν ήταν οι πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη άλλα οι επόμενες βουλευτικές.

Ακολουθεί η επιστολή που απέστειλε ο υποψήφιος ο κ. Γιακουμής προς την εφημερίδα και τα τοπικά ΜΜΕ της Νάξου:

«Κύριε Διευθυντά,

Με έκπληξη διάβασα στην εφημερίδα σας, την συνέντευξη του Ιατρού και Πολιτευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γερμανού Καπίρη με την οποία με ενημέρωσε ότι στις δημοτικές εκλογές κατήρθα ως υποψήφιος του συνδυασμού του βουλευτή Κυκλάδων κ. Ρήγα.

Πραγματικά, πως μπορώ να αντικρύσω τους 717 ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους (εκ των οποίων 191 Απεραθίτες που στάθηκαν δίπλα μου παρά την δυναμική που είχε ο έτερος συνδυασμός στο χωριό καταγωγής μου) και να τους πω ότι δεν κατήρθα στις εκλογές για τα πιστεύω μου και ....

την πίστη στις δυνατότητες και τις αξίες μου, αλλά για να εξυπηρετήσω μικροκομματικά ή μικροπολιτικά συμφέροντα αντιμαχόμενων εσωκομματικών παρατάξεων.

Από την εφημερίδα σας, θέλω να δηλώσω ευθαρσώς και με παρρησία ότι εγώ, ο Ιάκωβος Γιακουμής, κατήρθα υποψήφιος με τον συνδυασμό «Συμπαράταξη Νάξου & Μικρών Κυκλάδων» γιατί (εκτός από το γεγονός ότι είχε την επίσημη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.) ταίριαζε ιδεολογικά με τα πολιτικά μου πιστεύω, αξίες και αρχές.

Η διαμάχη που παρακολουθούμε μετά τις εκλογές, μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης του Νησιού, ανάμεσα στον βουλευτή Κυκλάδων και Υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτη Ρήγα και στον Πολιτευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γερμανό Καπίρη είναι επιζήμια για τον τόπο και σε καμία περίπτωση δεν αφορά ανθρώπους σαν και εμένα που μπήκαμε στον αγώνα με μόνο σκοπό την εφαρμογή στην πράξη των ιδεών και των πιστεύω μας.

Η Νάξος παραμένει παρακολουθητής των εξελίξεων τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, καθώς οι μεταξύ μας έριδες έχουν οδηγήσει στην πολιτική απαξίωση των στελεχών του κινήματος στο νησί. Μακάρι να μην αποδειχτώ αληθινός τόσο κατά την επιλογή των αντιπεριφερειαρχών Νοτίου Αιγαίου όσο και στην στελέχωση της Γενικής Διοίκησης Αιγαίου. Γιατί τότε, θα αποδειχτεί για μία ακόμη φορά, ότι εξυπηρετεί συμφέροντα ο διχασμός της οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Νάξο – συμφέροντα που εκφράζονται είτε με ψήφο πολιτευτών σε αντίπαλα ψηφοδέλτια είτε με απαξίωση του δημοκρατικού κόσμου της Νάξου που είναι αυτός που δίδει την πλειοψηφία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις Κυκλάδες.

Εγώ, προσωπικά, θα σταθώ αρωγός σε όλες εκείνες της προσπάθειες ενότητας του χώρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Νάξου γιατί ο διχασμός δεν ωφελεί, κατά κύριο λόγο, τον τόπο μας.

Με τιμή,

Ιάκωβος Γιακουμής».

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε ρε μαυρο που εχει να φαει στις επομενες εκλογες ο ρηγας δεν θα βρει ουτε του ..γιαννακη την ψηφο που θα ειναι μεταναστης. οσο για τον αγνωστο κυριο γιακουμη ας στηριζεται στο ..πασοκ θα φαει καλα. ακουμε κομματα και βγαζουμε καντηλες. για κοιτα κατι αθηναιοι σωτηρες.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Ή ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΦΑΤΣΕΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στη Νάξο του παραλογισμού και της πολιτικής παρακμής, στη Νάξο των ομάδων και των "ακομμάτιστων" ΠΑΣΟΚων που στηρίζουν τη διάφανη υπερκομματική Δεξιά, στη Νάξο που δεν μπόρεσε να επιλέξει έναν άνθρωπο ικανό, που να μην είναι τουλάχιστον αυθάδης και να τιμά τον πολιτικό χώρο που τον ανέδειξε για να τον κάνει βουλευτή, στη Νάξο που έχει μάθει να τα ρίχνει στους άλλους ( πχ Ρήγα ) αντί να κοιτάζεται στο καθρέπτη, στη Νάξο που αγνοεί ή θέλει να αγνοεί ότι το 43% ψήφισε ΠΑΣΟΚ και όχι Μαράκη ή Ρήγα, σ΄ αυτή τη Νάξο κύριε Γιακουμή προσπαθείς να μιλήσεις πολιτικά σήμερα ; Προς δήθεν ευκαιριακούς ακομμάτιστους : Ναι κύριοι. Είμαστε ΠΑΣΟΚ και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό. Είμαστε ΠΑΣΟΚ γιατί έχουμε τις δικές μας αξίες που δεν προσωποποιουνται πάντα. Είμαστε ΠΑΣΟΚ και είμαστε στο πλευρό της πολιτικής μας ηγεσίας που προσπαθεί να κάνει τη χώρα να σταθεί στα πόδια της μετά τη δεξιά καταιγίδα που την έπληξε και τώρα απειλεί και τη Νάξο.Είμαστε ΠΑΣΟΚ και δουλεύουμε χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος και την δική μας επόμενη μέρα. Γιατί ως ΠΑΣΟΚ είμαστε υπεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα 10.28 τι πινεις ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΩΣ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο 10:28 συνήλθε και είναι σε σταθερή κατάσταση. Δεν έγινε αεροδιακομιδή γιατί έσπαγε και τις αλυσίδες που τον έδεσαν για να τον περιορίσουν.

Ανώνυμος είπε...

κ, Γιακουμή μήπως ήλθε η ώρα να ξεκαβαλήσετε το άλογο ?! Δυστυχώς αρχίζετε σιγά σιγά να καίγεστε, κρλιμα γιατί είστε και νέος !

Ανώνυμος είπε...

Εσεις ρε 13.03 και 13.18 τι είστε; Από πια πλευρά κάνετε κριτική; Τι πρεσβεύετε ; Είστε από αυτούς που δημιούργησαν αυτή τη κατάσταση (ΝΔ) ή απ αυτούς που τη στήριξαν (ΚΚΕ); Και συνεχίζουν να τη στηρίζουν όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα των δημοτικών στη Νάξο; Εμείς τουλάχιστον είμαστε ξεκάθαροι. Εσείς γιατί κρύβεστε;

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός της Νάξου έδιωξε τις μετριότητες για να έρθουν τα μηδενικά. Αυτό μας άξιζε δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

ο σωτηρασ των κυκλαδων ο ρηγασ οπου παει καταστρωφη παρο αντιπαρο καιροσ ν; παει σπιτιτου

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 13:18.Έλληνας είμαι και μόνον. Το να σκίζεις σήμερα τα ιμάτια σου για τα κόμματα είναι τουλάχιστον παραλογισμός. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν από το 1974 προκάλεσαν τη σημερινή εθνική καταστροφή με τη κακή τους διαχείριση. Και είναι τόσο απλά τα πράγματα που αυτοί οι προδότες έπρεπε να έχουν σταματήσει τις μαλακίες τους εδώ και χρόνια. Και έρχεσαι εσύ και μας μιλάς σήμερα για ΠΑΣΟΚ. Ποιό ΠΑΣΟΚ. Του διεφθαρμένου (γκόμενες, βίλες, 500 εκατομμύρια δώρο του Μαυράκη), του Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Χρηματιστηρίου, του Τζέφρυ, του Γείτονα; Κάτι τέτοια βούδια σαν εσένα τους διατηρούν όλους αυτούς τους διεφθαρμένους και προδότες στην επιφάνεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιάκωβος ήταν εξ αρχής καλανοκαβαλάρης, τό' καψε το χαρτί του. Πολύ ύφος άνθρωπέ μου, πολύ προπαγάνδα ιλλουστρασιον, άνθρωποι στα καράβια προεκλογικά να μοιράζουν το πολυτελές έντυπο του. Κι εκείνη η ολοσέλιδη φωτογραφία με Ρήγα-Μαράκη, κι αν ήταν η ...πρόκληση, ούτε δημοτικός σύμβουλος Δρυμαλίας δεν μπόρεσε ο δυστυχής να βγει!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 25 Νοέμβριος, 2010 13:23
Έλεος! Από πότε πρέπει υποχρεωτικά να ανήκει κάποιος σε κομματικές παρατάξεις για να έχει το δικαίωμα να κρίνει?
Και επιτέλους μη μας τρελαίνετε με τις παιδαριώδεις δικαιολογίες, που με περισσή επιτυχία, κατάφεραν τα δικά σας ΜΜΕ να εμποτίσουν την κοινή γνώμη ότι δηλαδή η Ελλάδα καταστράφηκε τα τελευταία 5 χρόνια!
Θέλετε να μας πείτε ότι ο κύριος Πάγκαλος με το ιστορικό πλέον «μαζί τα φάγαμε» αναφερόταν στους οπαδούς της ΝΔ και του ΚΚΕ?
Θέλετε να μας πείτε ότι ο «κύριος» Μαντέλης, ο «κύριος» Τσουκάτος, ο «κύριος» Τσοχατζόπουλος και μία πλειάδα στελεχών του σοσιαλιστικού κατά τα άλλα κόμματος που με τόσο μένος στηρίζετε, δε συνέβαλαν στο ελάχιστο στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα!
Θέλετε επίσης να μας πείτε ότι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα αυτή τη στιγμή δεν ανήκουν στο κόμμα σας!
Αλλά μάλλον θα ανήκετε και εσείς με τη σειρά σας σε αυτούς τους πολλούς που ευεργετήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και συνεπώς σε εσάς αναφέρεται ο κύριος Πάγκαλος.
Όσο για το «Εμείς τουλάχιστον είμαστε ξεκάθαροι. Εσείς γιατί κρύβεστε;»
Πως ακριβώς είστε ξεκάθαροι και φανεροί από τη στιγμή που ανώνυμα εκφράζεστε στο blog?

Ανώνυμος είπε...

Τι προτείνεις στα βουδια δεν μας είπες 14.54. Το να απορρίπτεις και μαζί να υβρίζεις μόνο δεν είναι ούτε λύση ούτε πρόταση. Να καταργήσουμε τα κόμματα προτείνεις; Και πως θα λειτουργήσει η δημοκρατία που και συ πιθανόν να πιστεύεις. Και όλοι όσοι σου φταίνε είναι από ένα κόμμα και εν προκειμένω απο το ΠΑΣΟΚ ; Γιατί δεν αναφέρεις και κάνα Αλογοσκούφη Βουλαγαράκη Κοντό κλπ και κυρίως Καραμανλή. Ετσι για να βγαίνουν σιγά σιγά οι μάσκες. Ελληνες όλοι είμαστε. Απλώς κάποιοι υπό το μανδύα του επαναστάτη εκ του ασφαλούς το παίζουν ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ καθυβρίζοντας τους υπολοίπους. Ε η βρισια ( βούδια κλπ ) δεν είναι επιχείρημα και πολύ περισσότερο πρόταση. ο 13.23

Ανώνυμος είπε...

Για τον 25 Νοέμβριος, 2010 15:08

Καλά δεν κατάλαβες τίποτα! Τώρα κατανοώ κι εγώ με τη σειρά μου γιατί τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια αρρωστημένα πρόσωπα συγκεντρώνονται σε προεκλογικές εκστρατείες κομμάτων! Τσακώνονται στα καφενεία για να υποστηρίξουν τον «αρχηγό τους»!
Γιατί όλοι εσείς βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος! Έχετε ευεργετηθεί από το κόμμα σας, έχετε τη δουλειά σας, το σπίτι σας, το αυτοκίνητό σας, ενίοτε την γκομενίτσα σας και σκυλιάζετε για αυτόν που σας έδωσε αυτή την ευκαιρία!
Ξεχνάτε όμως το συλλογικό καλό! Είστε αθεράπευτα εγωιστές, πάσχετε από βαθιά έλλειψη παιδείας και ανθρωπισμού!
Η δημοκρατία για να λειτουργήσει δε χρειάζεται τα κόμματα, χρειάζεται υγιείς πολίτες! Πολίτες με παιδεία που ενδιαφέρονται για το συνάνθρωπό τους!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ?
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΛΩΣ
ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ.
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.
ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ? ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟΣ, ΟΙ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ -ΜΗ- ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΕΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Για τον 25 Νοέμβριος, 2010 15:36

Τόσα χρόνια το πολιτικό σύστημα λειτουργεί χωρίς θεωρίες, έχοντας μόνο ως σκοπό τον πλουτισμό, αλλά δυστυχώς όχι τον πλουτισμό όλων των κοινωνικών στρωμάτων αλλά της «ελίτ». Είναι γνωστό επίσης και από τις θετικές επιστήμες ότι η θεωρία είναι η απαρχή για τη δημιουργία και την εξέλιξη! Το πολιτικό σύστημα δεν πάσχει μόνο από την έλλειψη δράσης αλλά κι από την έλλειψη ιδεών και ιδανικών!
Εάν ο καθένας μας ατομικά γίνει καλύτερος άνθρωπος, εν συνεχεία θα είναι σε θέση να συνεισφέρει στο κοινωνικό καλό!
Έχουμε ανάγκη από ιδανικά και αξίες!
Ασφαλώς και με τις ύβρεις δεν οδηγούμαστε πουθενά, ωστόσο ορισμένες φορές οι άνθρωποι ξεφεύγουμε από τα όρια της κοσμιότητας όταν μας πνίγει το δίκιο!

Ανώνυμος είπε...

Οι Τσουκάτος, Μαντέλης και Τσοχατζόπουλος, που συνέχεια αναφέρετε, είναι οι μοναδικοί από τους χιλιάδες Βουλευτές, αξιωματούχους και λοιπά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που άσκησαν εξουσία και αποδείχτηκε ότι βρώμησαν τη φωλιά τους. Και αυτούς τους αποκάλυψε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ με τις εξεταστικές. Το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε αυτό που έκανε η δεξιά, δηλαδή να κλείνει ή να φεύγει από τη Βουλή για να κουκουλώσει τις βρωμιές της. Αυτή είναι φίλοι μου η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο καμμάτων, μεταξύ διαφάνειας και αδιαφάνειας. Ότι και να λέτε τώρα ο λαός σας πείρε χαμπάρι και δεν σας ακούει πια. Να τα γράφετε να τα διαβάζετε και να τα ακούτε οι ίδιοι. Οι Καραμανλήδες, Σαμαράδες, Αβραμόπουλοι και ΣΙΑ είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση του λαού και πολιτικά ξωφλισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά είσαι άξιος της μοίρας σου!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 25 Νοέμβριος, 2010 17:56

Καλά δε θα μιλήσω για το επίπεδο της παιδείας σου, καθώς γίνεται έκδηλη όχι μόνο από την πληθώρα ορθογραφικών λαθών αλλά και από την έλλειψη κατανόησης (πιθανώς και εσκεμμένη) αυτών που γράφω!
Θα σου πω απλά ότι επιβεβαιώνεις αυτά που προείπα με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο!
Δεν είσαι απλά ευεργετημένος αλλά ζεις από το Κόμμα σου!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 15:08 πρώτα από όλα σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη για τη βρισιά. Η φόρτιση της στιγμής με παρέσυρε. Και πάλι συγνώμη. Αυτό που προτείνω είναι η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ που τα στεγάζουν φυσικά. Πρέπει να κυνηγηθούν ανελέητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας για την καταστροφή που έφεραν. Καρπαζιές όπου βρεθούν για να οδηγηθούν στο περιθώριο. Και δεν είναι λίγα αυτά τα παράσιτα. Δεν είναι μόνο οι Βουλευτές αλλά είναι και όλα αυτά τα υποκείμενα που εκ του ασφαλούς βολεμένοι από το καρκίνωμα του συνδικαλισμού ή την εύνοια του κόμματος ευημέρησαν στην πλάτη μας. Κατάργηση λοιπόν των κομμάτων και στο διάολο αυτή τους η Δημοκρατία. Η ΝΔ βεβαίως και απετέλεσε καρκίνωμα το ίδιο κακοήθες με το ΠΑΣΟΚ. Σε συμβουλεύω να αναζητήσεις τα βιογραφικά, όχι πολλών, του Καπούνη, του Μαράκη και του Θεόφιλου (που ανήκουν στο κόμμα σου χωρίς να ισχυρίζομαι ότι η άλλη πλευρά διαφέρει) και να μου πεις πότε και που δούλεψαν αυτά τα αστέρια. Να προσδιορίσεις που και με ποιό "τέρας" αναμετρήθηκαν στη ζωή τους. Και θα δεις ότι θα τους εγκαταλείψεις. ΚΑΙ ΕΣΥ.