slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποδοκιμάστε τους εκλεκτούς Μνημονιακούς Υποψηφίους της Κυβέρνησης

ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ 
Η υποτακτική Αμερικανό-δούλη Κυβέρνηση της ομηρείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που υποτάχθηκε στους τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ., βάζοντας τη χώρα στο γύψο, ισοπεδώνοντας την Κοινωνία, σφαγιάζοντας οικονομικά του Πολίτες, μακέλεψε τα όνειρα και τις προσδοκίες μας, βίασε τις ψυχές και τις συνειδήσεις, ΗΤΤΗΘΗΚΕ κατά κράτος στις εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου.

Καταποντίσθηκε και καταβαραθρώθηκε αλλά δεν κατάλαβε τίποτα, δεν έλαβε το εκκωφαντικό λαϊκό μήνυμα: ΟΧΙ στο απάνθρωπο Μνημόνιο Κατοχής. Έφθασε η ώρα στις 14ης Νεοεμβρίου να προσέλθουμε μαζικά στις Κάλπες, να νικήσουμε τις όποιες φοβίες μας και να ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ και να τους ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ την Κυβερνητική συμμορία των δούλων των ξένων συμφερόντων.

Ότι και να ψηφίσαμε την πρώτη Κυριακή, ας ενώσουμε όλοι την Αντί-μνημονιακή μας φωνή και να αντισταθούμε στην Κυβερνητική πολιτική, αλλά κυρίως σε όλα εκείνα που έρχονται και μας τα κρύβουν. Νέα μέτρα, αύξηση της ανεργίας, λουκέτα και απολύσεις, νέες αιματηρές περικοπές μισθών, ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων. Να καταψηφίσουμε με οργή, θυμό και πάθος του εκλεκτούς Μνημονιακούς Υποψηφίους της Κυβέρνησης των νενέκων. Μονάχα έτσι θα πάρει το μήνυμα.

Πετάξτε  στα τάρταρα τα  γιουσουφάκια  του  μνημονίου , τους  εκπρόσωπους ,  της Κυβέρνησης της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων, των  πρακτόρων της Αμερικής, του  συστημικού  MADE USA PASOK.

Αποδοκιμάστε τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: