slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΙΑ ΛΑΣΠΗ

Σύρος, 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

ΤΟ «ΔΕΚΑΝΙΚΙ» ΤΟΥ κου ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ,

Ο κος ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ ΕΒΑΛΕ…«ΑΥΤΟΓΚΟΛ»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ…ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ένας εκ των βασικών υπευθύνων της οπισθοδρόμησης του Νοτίου Αιγαίου είναι ο κος Μπρακουμάτσος. Περίμενα την προκλητική παρέμβαση του. Περίμενα και πάλι το χτύπημα της παραπληροφόρησης και της «μαύρης προπαγάνδας» από τη μεριά του.

Ο άνθρωπος που η παρουσία του θα μείνει γνωστή στο Νότιο Αιγαίο μονό για τον κομματικό «πατριωτισμό», την απραξία του και την «πολιτική του ανικανότητα», επιχειρεί και πάλι να ρίξει «λάσπη» και να παραπληροφορήσει. Με ανερμάτιστη ανακοίνωση , δείγμα της ειρωνείας και του «αυταρχισμού» που τον διέπει, παρουσιάζει με διαστρεβλωμένο τρόπο για πολλοστή φορά, απόλυτα δικαιολογημένες και ελεγμένες δαπάνες, με τρόπο αποσπασματικό και προσβλητικό προς το πρόσωπο μου. Δεν επικεντρώνεται στο ότι τα τιμολόγια ήταν συγκεντρωτικές δαπάνες για σειρά εκδηλώσεων ή συνδιοργανώσεων ή χορηγιών (με παραστατικά στοιχειά και απόλυτη διαφάνεια) και βεβαιώ δεν θέλει να το κάνει.

Η ενέργεια του δείχνει την εμπάθεια του, το δόλο του και δεν πείθει κανέναν. Λειτουργεί ως «κομματικός εγκάθετος» και έξω από το θεσμικό του ρόλο.

Για τις ενέργειες της παραπληροφόρησης, τις απαράδεκτες παρεμβάσεις του κατά την προεκλογική περίοδο, την κακοδιοίκηση του στο Νότιο Αιγαίο, την απώλεια πόρων και προγραμμάτων, τις παραβάσεις καθήκοντος, για την λασπολογία, τα ψέματα του επί τρεις μήνες στο πρόσωπο μου και για πολλά ακόμα, ο «πολιτικός νάνος» που επί ένα περίπου χρόνο «μαραζώνει» την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, αμέσως μετά τις εκλογές , θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Του εύχομαι να βρει έναν καλό δικηγόρο γιατί αμφιβάλλω αν ο ίδιος θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Υ/Γ1: Θυμίζω ότι απέφυγε συστηματικά τις προσκλήσεις μου για δημόσιο διάλογο μαζί μου , χαρακτηριστικό θρασύδειλων πολιτικών.

Θυμίζω ότι αποφεύγει διάλογο με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους του στη Δωδεκάνησο, παρά τις αλλεπάλληλες προσκλήσεις, ο «πολιτικός προστατευόμενος» του , κος Μαχαιριδης.

Υ/Γ2: Θα είχε ενδιαφέρον να παρουσιάζατε τιμολόγια και άλλα παραστατικά στοιχεία δαπανών της Νομαρχίας Δωδεκανήσου για παρόμοιους σκοπούς. Εάν δεν το πράξετε άμεσα, επιβαρύνετε περισσότερο τη θέση σας. Όσο για τις δαπάνες της Π.Ν.Α. , σας θυμίζω ότι επί θητείας μου ήταν ΟΛΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ. Το ίδιο να συμβαίνει και για τη δικά σας θητεία.

Για το καλό σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: