slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ

Τη συνέχιση της απεργίας και για το επόμενο 48ωρο, αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ΠΝΟ σε έκτακτη συνεδρίασή της.

Τη συνέχιση της απεργίας και για το επόμενο 48ωρο, αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) σε έκτακτη συνεδρίασή της.

Την Τρίτη τα πλοία της ακτοπλοΐας παρέμειναν δεμένα στα λιμάνια εξαιτίας της 24ωρης απεργίας της Ομοσπονδίας, παρά την έκκληση της Ενωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας για 20ήμερη αναστολή της απεργίας.

Από την πλευρά του ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Γ.Διαμαντίδης διεμήνυσε ότι το υπουργείο θα προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Σε δήλωσή του με αφορμή την απεργία της ΠΝΟ, ο κ. Διαμαντίδης σημείωσε πως το υπουργείο ανέλαβε όλε τις πρωτοβουλίες ώστε να μην υπάρχει καμία δικαιολογία για απεργίες ή εκβιαστικές λογικές στις δύσκολες αυτές εποχές. Αυτή τη στιγμή, παρατήρησε, πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η εργασιακή ειρήνη και διεμήνυσε, ότι το υπουργείο, σε κάθε περίπτωση, θα προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

NAFTEMPORIKI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: