slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

www.strofistomellon.gr/


Μήνυμα του Μανόλη Μαργαρίτη

Φίλες και φίλοι,

Πολίτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων

Η δημιουργία και η προοπτική ενός νησιού αντάξιου των προσδοκιών μας, περνά πρώτα από τη γνώση, τη βούληση, το όραμα, την επιλογή των ανθρώπων που θα συμμετέχουν σ' αυτή την προσπάθεια.

Μια τοπική κοινωνία για να προοδεύσει χρειάζεται συσπείρωση, προσφορά, διάθεση, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα.

Πιστεύω ότι έχω τη γνώση, την πολιτική εμπειρία, την ικανότητα, να ηγηθώ μιας συλλογικής προσπάθειας.

Μιας προσπάθειας να εργασθώ με ανθρώπους όλων των πολιτικών αποχρώσεων, όλων των κοινωνικών στρωμάτων, όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.

Θέλω να εργασθώ με ανθρώπους που προβληματίζονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας, που έχουν αυξημένη κοινωνική ευαισθησία, διάθεση προσφοράς και αισιοδοξία για το μέλλον του νέου διευρυμένου Δήμου.

Η λαϊκή συμμετοχή, η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας του τόπου μας, θα είναι η δύναμή μου.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς και σας υπόσχομαι, ότι δε θα αναλώσω το χρόνο μου σε ψηφοθηρικά τερτίπια και ανούσιες αντιπαραθέσεις. Μαζί με τους συνεργάτες μου θα ασχοληθούμε με όσα, μικρά και μεγάλα, αφορούν στην καθημερινότητα και στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Ζητώ να μας δώσετε την ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά και να χαράξουμε νέα πορεία στα νησιά μας, για εμάς και τα παιδιά μας.

Να βελτιώσουμε τις συγκοινωνίες και να δημιουργήσουμε καλύτερες υποδομές που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας, δημιουργώντας προϋποθέσεις μεγαλύτερης οικονομικής ανάπτυξης για όλους μας.

Να αναβαθμίσουμε την ιατρική κάλυψη και περίθαλψη, να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση των κατοίκων μας από όλες τις δημοτικές υπηρεσίες, να ενισχύσουμε τον τουρισμό και να εξασφαλίσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης για το νησί μας.

Να δώσουμε επιτέλους στη Νάξο τη θέση που της αξίζει.

Χάσαμε πολλά χρόνια. Ήρθε η ώρα να μπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της ευημερίας. Θα κερδίσουμε τον αγώνα με βάση την εντιμότητα, την αξιοπιστία, το σεβασμό , τη διαφάνεια.

Όλοι μαζί θα οδηγήσουμε τη Νάξο στο δρόμο που της αρμόζει, στο δρόμο του μέλλοντος.


Μανόλης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: