slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση στo απερχόμενο Δήμαρχο από τους "Πολίτες για τα Νησιά μας"


Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Νίκος Μαράκης θυμήθηκε ότι υπάρχει και δημόσιος διάλογος.
Οφείλουμε να του υπενθυμίσουμε ότι επί τέσσερα χρόνια ξέχασε τις λαϊκές συνελεύσεις, τα συνοικιακά συμβούλια, τον δημόσιο διάλογο… και τόσα άλλα “σοσιαλιστικά”.
Αν και δεν έχουμε λάβει επίσημα την πρόσκληση – πρόκληση, δεχόμαστε τις κοινές συνεντεύξεις και σηκώνουμε το γάντι σε οποιονδήποτε τόπο, χώρο, χρόνο και γλώσσα επιλέξει.
Εναλλακτική Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Πρόγραμμα της Εναλλακτικής Δημοτικής Κίνησης Πολίτες για τα νησιά μας

Πέμπτη 28 /10 6μμ Αγερσανί, Γλινάδο, Τρίποδες

Παρασκευή 29/10 6μμ Κινίδαρος, Γαλήνη, Εγγαρές

Σάββατο 30/10 7μμ Φιλώτι, Χαλκί, Δαμαριωνας

Κυριακή 31/10 πρωί Απεράθου


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΡΑΓΕ??????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΧΕΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το concept μόνοι σας ρωτάτε μόνοι σας απαντάτε είναι η νέα μέθοδος λαϊκισμού και φασισμού που σκέφτηκες! Έψαξες πολύ για να το βρεις ή σου βγήκε αβίαστα?

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ο απερχόμενος. Να το δεχτούμε. Αλλά ποιος θα είναι ο εισερχόμενος. Μήπως εσείς κ Θέκλα, αδύνατο. Άρα ο Μαργαρίτης. Καμιά έκπληξη είναι κατανοητό ότι εσείς όπως και άλλοι δήθεν προοδευτικοί ενδιαφέρεστε να εισέλθει ο Μαργαρίτης, αδιάφοροι για το ασκέρι των εκλεκτών του Βρούτση που θα σέρνεται από πίσω του. Να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε. Αυτοί σας αξίζουν να διοικούν το δήμο. Όχι βέβαια ότι ο Μαράκης κουβαλάει ότι το καλλίτερο, αλλά σίγουρα πολύ καλλίτερο από αυτό του Μαργαρίτη.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 19:22,
Αρχικά ποιοι είναι οι δήθεν προοδευτικοί?
Έπειτα ποιος σας σφήνωσε την τυρόπιτα αυτή στον εγκέφαλο? Ότι δηλαδή οι δημοτικές εκλογές είναι κομματικές, αυτό μόνο ένας κουτοπόνηρος ο οποίος βαυκαλίζεται ότι είναι ηγέτης μπορεί να το ισχυριστεί.
«Καμιά έκπληξη είναι κατανοητό ότι εσείς όπως και άλλοι δήθεν προοδευτικοί ενδιαφέρεστε να εισέλθει ο Μαργαρίτης, αδιάφοροι για το ασκέρι των εκλεκτών του Βρούτση που θα σέρνεται από πίσω του.»
Έπειτα δεν μας εξηγείτε βάση ποιου ακριβώς κριτηρίου καταλήξατε στο παρακάτω συμπέρασμα?
«Όχι βέβαια ότι ο Μαράκης κουβαλάει ότι το καλλίτερο, αλλά σίγουρα πολύ καλλίτερο από αυτό του Μαργαρίτη.»