slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η συγκέντρωση στην Αθήνα του Υποψηφίου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Νίκου Μαράκη.

Δελτίο Τύπου

Απόλυτα Επιτυχημένη και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, παρουσία εκατοντάδων ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων και παρουσία του Υπουργού Θαλάσσιων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, κ. Γιάννη Διαμαντίδη, έγινε σήμερα Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10.30, η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Αθήνας του Δημάρχου Νάξου και Υποψηφίου Δήμαρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Νίκου Μαράκη. Τον Δήμαρχο προσφώνησε ο Πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. κ. Νίκος Μαϊτός.

Ο κ. Μαράκης παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματος του, αναφέρθηκε στον ¨Καλλικράτη¨ για τον όποιο έχει εργαστεί, και τον γνωρίζει άριστα και σαν αντιπρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Κυκλάδων.







Όπως τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος «ο ¨Καλλικράτης¨ μαζί με το πρόγραμμά μας, αντιμετωπίζει με καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις τα χρόνια προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι ένα πρόγραμμα προοπτικής για τα επόμενα χρόνια»

Ο κ. Μαράκης άσκησε κρητική στην αντίθεση των άλλων Υποψηφίων για τον ¨Καλλικράτη¨ και κατέθεσε τον ειλικρινή προβληματισμό του για το πως είναι δυνατόν να εργαστεί κάποιος για το δήθεν καλό του Νησιώτη, για κάτι που ο ίδιος δεν πιστεύει, και από την άλλη το αποδέχεται αναγκαστικά μόνον και μόνο για το αξίωμα του Δημάρχου.

Κλείνοντας καταχειροκροτούμενος την ομιλία του, ο επικεφαλής της ¨Συμπαράταξης¨ σημείωσε ότι «ο Δήμος αυτός μας ενώνει και είμαστε αποφασισμένοι να τολμήσουμε να φέρουμε την πρόοδο. Πάνω από κόμματα και διχαστικές αντιλήψεις. Ο Δήμος μας χωράει όλους. Οι δύναμη του είναι οι Δημότες του. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Το πρόγραμμα μας εγγυάται ένα ελπιδοφόρο μέλλον για όλους».

Στη συνέχεια κάλεσε στην έδρα τους παρόντες υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Σύμβουλους. «Είναι κοινή διαπίστωση ότι εκείνο που χαρακτηρίζει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι το υψηλό επίπεδο των Δημοτικών Συμβούλων». Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος «βάλαμε τον πήχη ψηλά, γιατί θέλουμε να πάμε τον Δήμο μας ψηλά».

Στον επικεφαλή του Συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο Νάξου αναφέρθηκε προσωπικά και ο Υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης, ο οποίος αναφερόμενος στον ¨φίλο Νίκο¨ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Νάξου από την Πρώτη Κυριακή, ακλούθησαν ο Αντινομάρχης Αθηνών Ναξιώτης Ιάκωβος Προμπονάς, ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Τσίρος Κυριάκος, και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Τούντας Θεόδωρος.

Όλοι τους αναφερθήκαν στους στενούς δεσμούς του Δήμου Γαλατσίου και της Νάξου και έκλεισαν την ομιλία τους εντυπωσιασμένοι από το πλήθος και τον παλμό της συγκέντρωσης που όπως χαρακτηριστικά επισήμαναν, για πρώτη φορά ΟΛΟ το Πνευματικό Κέντρο, ο προθάλαμος καθώς και έξω στον δρόμο είχαν καλυφτεί από Ετεροδημότες της Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Με το τέλος της ομιλίας του Νίκου Μαράκη ανανεώθηκε το ραντεβού των ετεροδημοτών στην Νάξο, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα το πρόγραμμα επισκέψεων που περιλαμβάνει την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010, στις 18:30 Χείμαρο-Τσικαλαριό, 19:15 Κεραμί, 19:30 Καλόξυλο, 20:00 Χαλκί, 21:00 Δαμαριώνας.

Από το Γραφείο Τύπου

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραβρέθηκε και ο Βασιλάκης.

Ανώνυμος είπε...

53 ατομα κι ο καμεραμαν.πατημος.και ολοι νεοτατοι.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω στις φωτογραφίες από τις περιοδίες του Μαράκη, οτι φωτογραφίζεται συνέχεια με γεροντάκια. Μήπως ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί?

Ανώνυμος είπε...

700 ΑΤΟΜΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα αμα βαλεις και ολα τα εγγονια των γεροντων.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ.
ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΟΜΩΣ?

ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ MASTERCHEF ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Η " ΚΥΡΙΑ" ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ????Ο ΔΙΟΙΚΙΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ??ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

δειτε τις φατσες τους κ θα καταλαβετε ποσο επιτυχημενη συγκεντρωση ηταν..
αλλες 6 μερες
ψηφιζουμε αλλαγη ψηφιζουμε μανολη μαργαριτη

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa μαζεψαν οι υποψηφιοι δημαρχοι γαλατσιου τους ψηφοφορους τους.
το τελος ειναι προδιαγεγραμμενο

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ