slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιούν τη νήσσα!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Απίστευτο! 430 δις per;ipoy έφτασε μας λένε το εξωτερικό χρέος και εμείς ψάχνουμε να μαζέψουμε κάτι ψίχουλα για το μέγεθος αυτό, από περικοπές που όμως είναι σημαντικές για τον καθένα μας ,στους μισθούς και στις συντάξεις.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει και που το πάνε αλλά τα νούμερα πλέον είναι τρομακτικά και μόνο που τα ακούς σε πιάνει απελπισία και ψυχοπλάκωμα για το μέλλον.

Για το τι θα γίνει και πως θα βγούμε από αυτή την δίνη δεν ακούμε να μας λέει κανένας. Δεν υπάρχει αναπτυξιακή πολιτική και τα μεγάλα κεφάλαια φεύγουν στο εξωτερικό. Οι εφοπλιστάδες οι μεγαλοεπιχειρηματίες και γενικά όσοι οικονόμησαν εις βάρος αυτού του λαού κάνουν τα κοροΐδα μια και έχουν φροντίσει προ πολλού και έχουν εξασφαλίσει έως και δεκατέσσερις γενεές τα παρανόμως αποκτηθέντα σε τράπεζες του εξωτερικού!!!

Οι άχρηστοι πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης τώρα Ποιούν τη νήσσα για...

τις ευθύνες, τις παραλείψεις και ενδεχόμενος τον δόλο ορισμένων του συναφιού τους και συνεχίζουν το παραμύθι και τις υποσχέσεις ότι δήθεν έχουν την θέληση και κυρίως την ικανότητα να μας οδηγήσουν έξω από το σκοτεινό τούνελ που βαδίζουμε εδώ και καιρό.
Κύριοι εσείς τα κάνατε έτσι γιατί οι περισσότεροι ήσασταν μέτριοι έως μικροί, καιροσκόποι, λαμογιάρηδες και παρτάκιδες. Φάγατε με δέκα μασέλες και τώρα κάποιοι έχετε και το θράσος να λέτε ότι τα φάγαμε μαζί! … έλεος πια! … ο παχυδερμισμός σας εξαφάνισε και την λίγη ντροπή που θα έπρεπε να έχετε!!!
Οι μεγαλύτεροι οικονομολόγοι εδώ και καιρό λένε ότι θα πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους για να μπορέσουμε δειλά δειλά να κάνουμε και κάποια αναπτυξιακά βήματα που μακροπρόθεσμα θα μας οδηγήσουν στην έξοδο από αυτή την καταστροφή.
Αν θέλετε λοιπόν να επανορθώσετε στο ελάχιστο τα κακά που φέρατε σ’ αυτό τον τόπο, ένας είναι ο τρόπος …. να ξεκουμπιστείτε οικιοθελώς, ΟΛΟΙ σας … μια και η Ελλάδα δεν πρέπει να ξαναζήσει ένα νέο Γουδί … όπως φοβάται ο κ. Λοβέρδοςί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: