slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
kokkinos_nea_epohi.jpgkokkinos.jpg
-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΣΟΡΩΝΗ
-ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τη Δευτέρα 18/10/2010, στα
πλαίσια της κοινωνικής διαβούλευσης και της ανάδειξης των μεγάλων προβλημάτων, ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ», συνέχισε τις περιοδείες του στο νησί της Ρόδου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους του εργοστασίου της ΔΕΗ στην Σορωνή.
Ο κ. Κόκκινος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τις επιτυχημένες προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να στηριχθεί ενεργειακά το νησί της Ρόδου, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο που οι ανάγκες ήταν μεγάλες. Επισήμανε ότι κοινή επιθυμία και στόχος είναι ο εφοδιασμός του εργοστασίου με φιλικά προς το περιβάλλον μηχανήματα και η δημιουργία νέου εργοστασίου στο νησί που θα επιλύσει τις ενεργειακές ανάγκες. Δυστυχώς στα πλαίσια της γενικότερης αναπτυξιακής απραξίας που παρατηρείται, η υπόθεση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Ρόδο κινείται με ρυθμούς ΄΄χελώνας΄΄.
Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της ΔΕΗ δεν ΄΄γλίτωσαν΄΄ από την ανάλγητη κυβερνητική πολιτική . Οι αποδοχές τους μειώθηκαν κατά 30% περίπου. Στο εργοστάσιο παρατηρείται υποστελέχωση και η πολιτεία αδιαφορεί για τα δίκαια αιτήματα τους.
Ο κ. Κόκκινος δήλωσε συμπαραστάτης και συμμαχητής στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων τους.

• Νωρίτερα το πρωί, ο κος Κόκκινος παρέστη στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στη Σορωνή, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ.Κύριλλου και λίγο αργότερα είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καμείρου κο Κρητικό αλλά και με πολίτες της Σορωνής .

• Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της ΝΟΔΕ Ν.Δ Δωδεκανήσου, θα επισκεφθεί τα γραφεία της και θα έχει συνεργασία με τον πρόεδρο και τα μέλη της.


• Αύριο Τρίτη 19/10/2010, ο κος Κόκκινος και τα στελέχη του συνδυασμού του θα επισκεφθούν στις 11:30 π.μ το Δ.Δ. Κοσκινού του Δήμου Καλλιθέας και το απόγευμα στις 18:00 μ.μ το Δήμο Ιαλυσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: