slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του συνδυασμού «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19-10-2010

 

Συνάντηση του συνδυασμού

352579-enotita.jpg

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του «Αρχίλοχου» συνάντηση του συνδυασμού «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βλαχογιάννης έκανε εισήγηση για την γενική πολιτική κατάσταση στο νησί και τις εξελίξεις όπως διαμορφώθηκαν μέχρι τώρα. Παράλληλα όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι ενημερώθηκαν για διάφορα θέματα και επακολούθησε γενική συζήτηση κατά την οποία έλαβαν το λόγο πάρα πολλοί υποψήφιοι.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βλαχογιάννης διαπίστωσε ότι από τους τέσσερις συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν το Δήμο ο συνδυασμός «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» είναι ο μοναδικός που συμμετέχει με πλήρες ψηφοδέλτιο (73 υποψηφίους) και με σημαντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και με έντονο το στοιχείο της ανανέωσης. Η διαπίστωση αυτή του κ. Βλαχογιάννη ήταν ομόθυμη από όλους τους παρισταμένους.

Στη συνάντηση προτάθηκε από τον κ. Βλαχογιάννη και έγινε ομόφωνα δεκτό να συγκροτηθεί 5μελής επιτροπή επικοινωνίας.

 

Την πρώτη του ομιλία θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 20:00 στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην πλατεία Αλυγαριάς ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βλαχογιάννης και θα διανεμηθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Η παρουσία των πολιτών είναι απαραίτητη για να ενημερωθούν για πολλά ζητήματα στα οποία θα αναφερθεί στην ομιλία του ο κ. Βλαχογιάννης καθώς θα παρουσιάσει όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού.

 

Το γραφείο Τύπου

του συνδυασμού

«ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: