slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαμαράς:"Το μνημόνιο είναι τρύπιος κουβάς"

Σφοδρή επίθεση εναντίον της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση εξαπολύει ο Πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στον Κόσμο του Επενδυτή. "Δεν είμαστε στην ίδια παράταξη μέσους στηρίζουν το μνημόνιο τονίζει χαρακτηριστικά.

Εμμένει στην άποψη ότι με το πρόγραμμα που προτείνει η ΝΔ μπορεί να μηδενιστεί το έλλειμμα σε 18 μήνες. "Το μνημόνιο είναι αναποτελεσματικό. Είναι σαν να προσπαθεί η κυβέρνηση να αδειάσει μια βάρκα που μπάζει νερά με ...τρύπιο κουβά. Εμείς τους λέμε πετάξτε τον τρύπιο κουβά, πάρτε αντλία και κλείστε το ρήγμα. Έτσι θα αδειάσει η βάρκα. Διότι με τον τρύπιο κουβά δεν θα αδειάσει ποτέ"

Για το ΛΑΟΣ ο Πρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης συστρατεύεται με το ΠΑΣΟΚ ενώ για την Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει: "Κάνουμε την ΝΔ κόμμα και όχι συνασπισμό τζακιών".

Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Αντώνης Σαμράς καλεί τους πολίτες να στείλουν ένα εκκωφαντικό μηνυμα. "Αν το ΠΑΣΟΚ νιώθει ευχαριστημένο το βράδυ των εκλογών με το αποτέλεσμα, τότε θα είναι ακόμα πιο αδίστακτο αμέσω μετά λαι θα πάρει σκληρότερα μέτρα"
real.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρέου προσπαθεί λέει με τρύπιο κουβά να αδειάσει τη βάρκα. Μα η βάρκα που άφησε η Ν.Δ. και ο Σαμαράς ήταν τρύπια και βούλιαξε, ο κουβάς την μάρανε τώρα αν είναι τρύπιος. Αν είχαν κουβά ατρύπιτο γιατί δεν τον χρησιμοποιούσαν όταν ήταν στα πράγματα που έβαζε η βάρκα νερά για να μη βουλιάξει. Την κοπάνησαν από τη βάρκα για να σωθούν και ας βουλιάξει ο τόπος σκέφθηκαν. Αλήθεια ο Μπούλης που βρίσκεται να βάλει κανένα χέρι του Σαμαρά να αδειάσει τη βάρκα. Στη μπανιέρα και κάνει αφρόλουτρο μάλλον.

ο δεξιος είπε...

εσεις οι παραλιγο σοσιαληστες κανετε και αστειακια,δεν εχετε καταλαβει οτι ο λαος σας παιρνει χαμπαρι σιγα σιγα και με τις πρωτες αρνητικες δημοσκοπησεις που θα σας παρατησουν και τα δημοσιογραφικα γιουσουφακια θα δητε πως ειναι να κατρακυλας χωρις φρενα.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή φίλε καμιά δεκαριά χρόνια ακόμα και βλέπουμε. Αργεί να φύγει η τόση βρόμα που αφήσατε στη Χώρα.

ο δεξιος είπε...

κατι σαν εσενα να δω ποτε θα διωξουμε απο την χωρα