slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπροστάρης για αγορά πτητικού μέσου διακομιδής ασθενών μπαίνει ο Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού Νάξου


Κοινοποιηση:

-Υποψήφιο δήμαρχο Κ. Νίκο Μαράκη

-Υποψήφιο δήμαρχο Κ. Μανόλη Μαργαρίτη

-Υποψήφια δήμαρχο Κ. Ψαρρά Ευδοκία

-Υποψήφια δήμαρχο Κ. Θέκλα Γκύζη

-Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Νάξος 27/10/2010

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑΞΟΥ

Με αφορµή ένα τραγικό περιστατικό που βίωσε πρόσφατα ένα µέλος του συνδέσµου µας, θέλουµε να απευθυνθούµε στους αρµοδίους τοπικούς Φορείς, στους επικεφαλείς των συνδυασµών, των επικείµενων δηµοτικών εκλογών αλλά και σε κάθε συµπολίτη µας ξεχωριστά, για ένα θέµα που αφορά όλους µας και έπρεπε να έχει λυθεί καιρό τώρα.

Η ανάγκη αγοράς, από την πλευρά του δήµου, πτητικού µέσου διακοµιδής ασθενών είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική και φυσικά δεν χρειάζεται να παραθέσουµε τους λόγους που την καθιστούν αναγκαία. Άλλωστε µιλάνε από µόνα τους τα διάφορα δυσάρεστα περιστατικά που κατά καιρούς συµβαίνουν.Ως σύνδεσµος φίλων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Νάξου...

έχουµε δεσµεύσει στο ταµείο του συνδέσµου ένα σηµαντικό ποσό, που αποκλειστικά και µόνο θα χρησιµοποιηθεί για αυτό το σκοπό. Ακόµα τόσο ως σύνδεσµος αλλά και ο καθένας από εµάς προσωπικά δεσµευόµαστε να στηρίξουµε οικονοµικά (µε ετήσιες εισφορές) την όποια προσπάθεια γίνει για την αγορά ελικοπτέρου η αεροπλάνου.

Αντιλαµβανόµαστε φυσικά τις δυσκολίες που υπάρχουν τόσο όσο αφορά το νοµικό καθεστώς που επικρατεί καθώς επίσης και το οικονοµικό κόστος αυτού του εγχειρήµατος, αυτό όµως που δεν µπορούµε να αντιληφθούµε είναι γιατί όµοροι δήµοι, όπως αυτός της Πάρου, έχουν ξεπεράσει τα όποια εµπόδια και η αεροδιακοµιδή γίνεται αποκλειστικά µε δικά τους µέσα, ενώ ο δήµος της Νάξου µε 20.000 και πλέον κάτοικους παραδίδει τις ζωές των δηµοτών του στις διαθέσεις του εκάστοτε διοικητή του Ε.Κ.Α.Β





Πρέπει να παραδεχτούµε ότι είναι πρωτότυπο ένας σύνδεσµος οπαδών αθλητικού συλλόγου να εκδίδει τέτοιου είδους ανακοίνωση που ουδεµία σχέση έχει µε αθλητικές δραστηριότητες, όταν όµως βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο µε τον φίλο σου και αντί να παρακολουθείς τους αγώνες της αγαπηµένης σου οµάδας, συµπάσχεις, στενοχωριέσαι και τον παρηγορείς για την απώλεια του, τότε οφείλεις κιόλας να προσπαθήσεις.

Με Τιµή το Δ.Σ του Συνδέσµου



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.Α.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΡΚΩΝΑΣ ΑΝ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ , Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ,ΚΛΠ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΦΙΔΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ. ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΜΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.
σαραντα χρονια φουρναρης

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η σκέψη μου θυμίζει την υπόθεση με την προσφορά μηχανήματος αιμοκάθαρσης και το ντόρο που είχε γίνει τότε. Η αγορά μηχανήματος ή πτητικού μέσου είναι το πιο εύκολο, το δύσκολο είναι η τεχνική συντήρηση, οι χειριστές και άλλα πολά που είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να λαίκίζουν κάποιοι πάνω στο σοβαρότατο θέμα των αεροδιακομηδών. Προβλέπονται στον Καλλικράτη τέτοιες δράσεις και υπομονή. Λόγια όπως εκείνα που έλεγε και ο Χωματάς για πλωτο νοσοκομείο, αλλά στη πράξη τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

καλα τους βαζελους περιμεναμε να μας το πουν.ποσα βαζουν; 300 ευρω; ας το κανει δωρο ο προεδρος τους. ακου μπροσταρηδες τωρα ξυπνησαν ; αυτα συζητιουνται 10 χρονια τωρα,αλλα μηπως ενδιαφερθηκαν ποτε να ερθουν σε κανενα δημοτικο συμβουλιο;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ Ο 23;03 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ Η ΓΑΥΡΟΥΣ.Κ ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ?ΠΗΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΤΩΝ 23,03

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ Ο 23:03 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ.ΓΚΙΟΖΗ

Ανώνυμος είπε...

ρε βλακα καραγκιωζη των 23.03 αυτα να λες στους δικους σου τους γαυρους και οχι σε εμας. αμα θες 300 ευρω να στα δωσουμε να πληρωσετε κανενα ενοικιο πουθεναδες! οσο για το προεδρο μας εχει λεφτα και να σας πληρωσει και το ρευμα.... αντε βλακα!!!!! απο λογια και φιγουρα εισαι πρωτος "πουθενα¨" και ντροπη σου για οτι ειπες!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ! ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ! ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ "ΝΤΡΟΠΗ" ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 23.03 ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ! ΦΙΛΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞ! ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕΣ ΛΙΓΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτοι!Το προβλημά σας είναι αν το πρότειναν παναθηναικοί ή ολυμπιακόί ή αν συζητιέται ένα ή δέκα χρόνια.Το οτι δεν έχει γίνει τίποτα δεν σας νοιαζει? Οτι η Πάρος έχει τόσα χρονια το ελικόπτερο και τον πιλότο στο νησι δεν σας νοιάζει? Γιατι η Πάρος ναι και η Νάξος όχι? Επειδή πολυ απλά οι Ναξιώτες όλο τρώγεστε και δεν αφήνετε να γίνει τίποτα σε αυτό το νησί. Ακόμα και σε αυτό το θέμα που είναι ζωτικο τρώγεστε ποιος το προτείνει. Αν ειναι παναθηναικοι, ολυμπιακοί, Μαρακης ή Μαργαρίτης αντι να πείτε όλοι μπράβο και οτι όλο το νησί θα βοηθήσει και θα συνδράμει σε αυτη την προσπάθεια με όσα χρήματα και όπως μπορεί ο καθένας. Δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για τον τόπο σας. Οι Παριανοι είναι μια όμαδα που αγαπούν τον τόπο τους και έχουν καταφέρει να έχουν κάνει ενα νησί που ήταν τίποτα μπροστα στην Νάξο πλούσιο. Γεμάτο το καλοκαίρι απο τουρίστες, δικό του ελικόπτερο για τους κατοίκους. Ο Δήμος πληρώνει μέχρι και αρχιτέκτονα μηχανικό για να κάνει μάθημα στα παιδιά που θέλουν να δώσουν για αρχιτεκτονική για να μην τρέχουν στην Αθήνα όπως κάνουμε εδώ. Αλλά εκεί ξέρουν τι θα πει ομάδα, κοινό καλό, κοινό συμφέρον. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Για αυτό αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστα! Και το χειρότερο είναι οτι είστε νεοι..Μαυρο το μελλον..