slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τελικά ενέδωσε ο Παναής και το σήριαλ έλαβε τέλος

Τελικά όλοι δικαιώθηκαν -blog & site- αφού όλοι το είχαν ως αποκλειστική πληροφορία. Εμείς πάντως το είχαμε διαβάσει -ότι το θέμα έκλεισε οριστικά- την Παρασκευή το βράδυ στο blog http://syrianospolitis.blogspot.com/2010/10/blog-post_7470.html.

Είχαμε διαβάσει ότι στο ψηφοδέλτιο του κ. Μαχαιρίδη θα συμπεριλαμβάνονταν τόσο ο Δημήτρη Μπάιλας, ως υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης, όσο και ο δήμαρχος Ποσειδωνίας Τζώρτζης Μακρυωνίτης, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (σε περίπτωση εκλογής είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη).

Τέλος επειδή θα διαβάσετε διάφορα για δήθεν εμπόδια που είχαν παρουσιαστεί όλο το προηγούμενο διάστημα και ότι αυτά ξεπεράστηκαν πρέπει να γνωρίζετε ότι το εμπόδιο ήταν ένα και μοναδικό και άκουγε στο όνομα του εκ Καλαμάτας Βουλευτή Κυκλάδων και υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Παναγιώτη Ρήγα.

Η είδηση λοιπόν επιβεβαιώθηκε, αφού πριν από λίγες ώρες, έδωσαν την άδεια στον κ. Μαχαιρίδη να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τα δύο προαναφερόμενα πολιτικά πρόσωπα των Κυκλάδων.

Μάλιστα όπως αναφέρει σήμερα το syrianospolitis.blogspot.com ο κ. Μαχαιρίδης αφίχθη σήμερα στην Σύρο και το μεσημέρι συναντήθηκε μαζί τους στο γραφείο του νομάρχη για να συζητήσουν για το προεκλογικό σχέδιο το οποίο τέθηκε επί τάπητος. Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρα θερμό, αφού όλες οι πλευρές ήταν ικανοποιημένες από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Επίσης, ο κ. Μαχαιρίδης επισκέφθηκε τον Δήμο Ερμούπολης και αντάλλαξε απόψεις με τον δήμαρχο Γιάννη Δεκαβάλα. Πληροφορίες για το αν στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΙΩΤΗΣ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κ. Δεκαβαλα δεν υπάρχουν…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??

Ανώνυμος είπε...

GIA PETAMA

Ανώνυμος είπε...

NA PAEI NA DOYLECEI