slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο «ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΣ» , ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ …ΑΥΤΟΓΚΟΛ!!!

Ερμούπολη 7 Οκτωβρίου 2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΡΗΓΑ

 

 

 

Το πολιτικό θράσος και την προσπάθεια παραπλάνησης του λαού από τον κ.Ρήγα, την έχουμε βιώσει και κατά το παρελθόν. Η αλαζονεία που τον διακρίνει , ιδιαίτερα δε μετά την υπουργοποίηση του και την «εσωκομματική του νίκη» κατά του Μπάιλα, με την επιβολή του «δικού» του υποψήφιου χωρικού αντιπεριφεριαρχη στις Κυκλάδες κ.Πουσσαiου, έχει αυξηθεί σε προκλητικό και  επικίνδυνο για τον τόπο βαθμό.

Εμφανίζεται «αυτόκλητος εισαγγελέας» όταν ο ίδιος είναι «κατηγορούμενος» και καλείται να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα μου, για τα οποία προκαταβολικά υποψιάζομαι, αδυνατεί.

Κατά τη γνώριμη τακτική του λασπολογεί και επιδιώκει να διχάσει το λαό του Νoτίου Αιγαίου , όπως έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν και  η θρασύτητα του μεγαλώνει λόγω της βουλευτικής του ασυλίας ενώ η υποκρισία του έχει ξεπέρασε κάθε όριο.

Είμαστε γνώριμοι και η ανερμάτιστη επίθεση του, τα «άσφαιρα» πυρά που εκτοξεύει , δεν θα ανακόψουν τη δυναμική της υποψηφιότητας μου που κάθε μέρα αναπτύσσεται, ούτε τον άνεμο νίκης και αλλαγής που φέρνει ο Περιφερειακός Συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής. Ο πανικός του φαίνεται για μια ακόμα φορά αλλά οι αστήρικτες καταγγελίες του , δεν πείθουν πλέον κανέναν.

Και ήρθε η ώρα να απαντήσει στις ερωτήσεις μου.

Η ανακοίνωση σας «επαινεί» τον κο Μπάιλα, που λόγω της άσκησης ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων. Μοιάζουν με όμορφα λόγια που εκφωνούνται σε πολιτικούς «επικήδειους» αφού είναι γνωστό σε όλους η αδυσώπητη πολιτική «κόντρα» μεταξύ του κου Μπάιλα και του κου Ρήγα, που πρόσφατα έχει δει και το φως της δημοσιότητας.

Και εν πάση περιπτώσει , πότε για το ΠΑΣΟΚ ο κος Μπάιλας είναι «ένοχος» και πότε «αθώος»: Δυο μέρες πριν η δυο μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του;

Είναι «αθώος» η «ένοχος» ως Νομάρχης Κυκλάδων; Διότι η «καρατόμηση» του τον προσβάλει και δείχνει ότι το κόμμα του τον «πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα».

Τον «ηθικολόγο» κο Ρήγα τον ρωτώ: «Πόσο ηθικό είναι που ο «εκλεκτός» υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κος Πουσσαίος είχε επιλεγεί με την περιβόητη και «υποκριτική» διαδικασία των βιογραφικών, που σύντομα απέδειξε ότι δεν είναι κάτοχος κανενός πτυχίου;

Κε Υπουργέ , η τρομοκρατία και η λασπολογία δε με κάμπτει , αντίθετα με δυναμώνει. Κρατείστε τις ηθικολογίες , τους πολιτικούς «επικήδειους» και τους αφορισμούς για την «παραπαίουσα» παράταξη σας και δώστε και μερικές τελευταίες απαντήσεις στον ελληνικό λαό

- Το σκάνδαλο της πολεοδομίας Σύρου ξεκίνησε επί θητείας του κου Μπάιλα η νωρίτερα;

- Που είναι «τα λεφτά υπάρχουν» που υποσχέθηκε ο αρχηγός σας και κορόιδεψε τον ελληνικό λαό;

- Τι έχετε να πείτε για τις λεγόμενα σας κατά του κου Μαχαιρίδη όταν  δηλώσατε τον Φεβρουάριο του 2010 στην εφημερίδα «ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ» :

«Δεν πρέπει να μεταφέρουμε μέσα στη νέα περιφέρεια διαιρέσεις από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Αυτά πρέπει να ξεπεραστούν. Ο κάθε κος Μαχαιρίδης – ο αγαπητός μου φίλος και σύντροφος – δεν μπορεί να συνεχίζει να προτάσσει ζητήματα , τα οποία κατά τη γνώμη μου δεν προωθούν την ενιαία αντίληψη , τον ενιαίο σχεδιασμό και την ενιαία πορεία της περιφέρειας»

Σας θυμίζω τα λόγια σας στις διασπαστικές δηλώσεις του κου Μαχαιρίδη για τη περιφέρεια μας , στην οποία επιθυμεί τώρα να εκλεγεί Περιφερειάρχης, τις απόψεις του για την έδρα της περιφέρειας που έμεινε στη Σύρο και για την έδρα της Γενικής Διοίκησης των Νήσων Αιγαίου, την οποία στα πλαίσια της αποκέντρωσης , την τοποθετήσατε στο «νησί» του Πειραιά!!!

Συνεχίστε τα «αυτογκόλ». Τα απολαμβάνουμε!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: