slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Κάθε ψήφος προς υποψήφιο που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, είτε στις δημοτικές, είτε στις περιφερειακές εκλογές, δένει πιο σφιχτά τη θηλιά του Μνημονίου στο λαιμό της κοινωνίας

jpg

Επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική αλλά και την τακτική των διώξεων κατά στελεχών της ΝΔ εξαπέλυσε από τη Χαλκίδα ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος,.

«Προωθούν εκστρατεία παραπλάνησης και κυνήγι μαγισσών, προχωρώντας σε διώξεις πρώην υπουργών της ΝΔ χωρίς αποδεικτικά στοιχεία. Ελπίζουν ότι έτσι, η κοινωνία θα λησμονήσει τα λάθη τους.
Πως μπορούν, όμως, όλα αυτά να απαλείψουν από την μνήμη των πολιτών τις δημαγωγικές υποσχέσεις του κ. Παπανδρέου πριν τις εκλογές;» διερωτήθηκε ο κ. Χαρακόπουλος.

Επίσης εκτίμησε ότι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο πολίτης είναι αναγκασμένος να απαντήσει στο ερώτημα: «Θα συναινέσει ή όχι με τη στάση του στη κυβερνητική πολιτική;» και συμπλήρωσε:

«Κάθε ψήφος προς υποψήφιο που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, είτε στις δημοτικές, είτε στις περιφερειακές εκλογές, δένει πιο σφιχτά τη θηλιά του Μνημονίου στο λαιμό της κοινωνίας.

Ποιος αμφισβητεί ότι την επαύριο των εκλογών, με θετικά για το ΠΑΣΟΚ αποτελέσματα, δεν θα έλθουν περισσότερα και σκληρότερα μέτρα;

Αν δεχθούμε αδιαμαρτύρητα τα όσα συμβαίνουν θα έλθουν και άλλα χειρότερα, και με τη δική μας πλέον υπογραφή... στην κάλπη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: