slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ζουγκλα



Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, ενώ και στο προηγούμενο διάγραμμα για την καταλληλότητα για πρωθυπουργός παρατηρείται -έστω και σε χαμηλά ποσοστά- ανάκαμψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας ,αν και «Καταλληλότερο» παραμένει πάντα ο «Άλλος» ή ο «Κανένας».

Αν παρατηρήσει κανείς το παρακάτω διάγραμμα με τον συγκριτικό πίνακα στην πρόθεση ψήφου, αντιλαμβάνεται πώς οι πολίτες αρχίζουν πραγματικά να αντιδρούν στα μέτρα που έχουν ληφθεί, στην ανασφάλεια για το οικονομικό μέλλον στη χώρα, αλλά και στο διαρκές αίτημα για νέες «θυσίες». Το κυβερνητικό επιχείρημα περί «σημερινών θυσιών για ένα καλύτερο μέλλον» φαίνεται να «στομώνει» παραμονές των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Αντίθετα , η «Αντιμνημονιακή» τακτική του Αντώνη Σαμαρά δείχνει να συσπειρώνει την Κεντροδεξιά, όσο μάλιστα η «απειλή» της Ντόρας Μπακογιάννη (ίδρυση νέου κόμματος) δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη και πλήρως ορατή στα πλατιά στρώματα των ψηφοφόρων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να φανταστείτε πόσο έγκυρη είναι η δημοσκόπιση που στον Πειραιά που η Ν.Δ. είναι δυχασμένη και το ΠΑΣΟΚ ενωμένο, παίρνει κατά τη δημοσκόπηση ο Μηχαλολιάκος 45% και ο Μήχας 15%. Μόλις γίνεται δημοσκόπηση στο διαδύκτιο κινητοποιείται η Ρηγήλης και με SMS ειδπποιεί τους γαλάζιους να ψηφίσουν. Πάλι καλλά που πείρε και 15% ο Μήχας. Βρε φουκαράδες σε άλλη ανάρτηση στο ίδιο BLOG κατηγορείτε τις δημοσκοπίσεις ότι είναι στημένες και εδώ που σας βολεύει και είναι και της πλάκας θριαμβολογείτε. Κουράγιο ούτε και με τις ψευτοδημοσκοπίσεις δεν σώζεστε. Α μου το είπε τώρα ένας φίλος ότι και σε άλλη διαδυκτιακή δημοσκόπιση στην Κρήτη βγαίνει πρώτος της Ν.Δ. με 45% και του ΠΑΣΟΚ με 26%.