slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λίγη τσίπα … νάχαν!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail:prevejohn@yahoo.gr
www.johnprevenios.ning.com

Διαβάσαμε τις προτάσεις του κ. Προβόπουλου ο οποίος χωρίς ίχνος τσίπας συμφωνεί με το γνωστό Παγκάλιο τροπάριο “Μαζί τα φάγαμε” και κάνει μάλιστα και προτάσεις του τύπου να κλείσουν τα ΚΑΠΗ,, να μη πληρώνονται τα μεταφορικά των μαθητών στα σχολεία κ.α.


κ. διοικητά ξέρω ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τους πραγματικά υπεύθυνους για την σοβαρή μας κατάσταση μια και χωρίς αντίρρηση δεχτήκατε να επιδοτήσουν τις κερδοφόρες τράπεζες με 28 δις!... όπως επίσης πρέπει να υπερασπιστείτε και τους δανειστές μας για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους! Κάντε το όμως σιωπηρά με τους κυβερνώντες που σας διατηρούν στην θέση σας επειδή τους εξυπηρετείτε!... και μη βγαίνετε δημόσια να καταλογίζεται ευθύνες και να κάνετε και
υποδείξεις γιατί θεωρώ ότι είστε ο τελευταίος που θα έπρεπε να το κάνει μια και όταν ξέρατε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας πριν τις εκλογές του 2009 την κρατήσατε μυστική από όλους μας και δώσατε το δικαίωμα στο μεν κ. Καραμανλή να παρουσιάζει μικρότερα τα μεγέθη του ελλείμματος και στο μεν κ. Παπανδρέου να μας παραμυθιάζει με το γνωστό προεκλογικό του σύνθημα “Λεφτά υπάρχουν.”
Σιωπήστε λοιπόν γιατί εκτός από υπάλληλο του δικομματισμού και των ΔουΝουΤάδων όλοι οι Έλληνες σας θεωρούμε συνυπεύθυνο για τα τεκταινόμενα που άλλαξα την ζωή μας προς το χειρότερο. Είμαι σίγουρος δε ότι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου που κάποιοι θα πληρώσουν για όλα αυτά το όνομα σας θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις!!!

Υποσημείωση:

Αν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά, δεχτείτε να σας περικόψουν λίγα από τα προνόμια που έχετε και τον πολύ παχυλό μισθό που παίρνετε!!!





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν για ένα χρόνο δεν έχουν να πουν τίποτα ουσιαστικό για τις προεκλογικές δήθεν υποσχέσεις του Γ.Π. έρχεται και ο αντιγραψίας Πρεβενιός να μας πει το γνωστό αστείο της δεξιάς που είπε ο Γ.Π ότι « λεφτά υπάρχουν». Δηλαδή την ώρα που ο Καραμανλής έλεγε ότι τα ταμεία είναι άδεια ο Γ.Π. εννοούσε ότι ήταν γεμάτα. Δεν ντρέπεσαι φθηνέ προπαγανδιστή και διαστρεβλωτή της αλήθειας. Ο Γ.Π. εννοούσε αυτό που όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι η Ελλάδα έχει πλούτο, δηλ. υπάρχουν λεφτά, αλλά πάνε στις τσέπες των ολίγων. Αυτή τη προσπάθεια κάνει τώρα ο Γ.Π. να γυρίσουν στον λαό και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και χρόνο. Κάποιοι σαν και εσένα θολώνεται σκόπιμα τα νερά για να ξεφεύγουν τα πιράνχας για να έχετε να λέτε και να καταγγέλλετε τον Γ.Π. Κάνεις μια χαρά την δεξιά προπαγάνδα σου και ας παριστάνεις τον αριστερό.

Ανώνυμος είπε...

Ναξιώτης

Φίλε 28 Οκτώβριος, 2010 12:14 δες τα παρακάτω βίντεο για να θυμηθείς τι έλεγε
ο κ. Παπανδρέου προεκλογικά.
Το παραμύθι το δικό σου ότι τάχατε με "το λεφτά υπάρχουν" εννοούσε ότι υπάρχει πλούτος στην Ελλάδα είναι το νέο εφεύρημα της Πασοκικής προπαγάνδας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Δες τα βίντεο και θυμήσου τα λόγια του αρχιψεύτη ότι δεν θα μειώσουμε τους μισθούς, δεν θα ανεβάσουμε το Φ.Π.Α, θα δώσουμε αυξήσεις μεγαλύτερες από τον πληθωρισμό, και αξίζει να ακούσεις την γνώμη του για το Δ.Ν.Τ όπου λέει ότι όπου πάει καταστρέφει τους λαούς!!!!
Πάψε λοιπόν να έχεις παρωπίδες και μην αισθάνεσαι την υποχρέωση να ανταποδώσεις το ότι προσωπικό καλό σου έχουν κάνει γιατί εδώ μιλάμε για καταστροφή της πατρίδας μας που θα έχει αντίκτυπο σε πολλές γενιές!!!

Δες λοιπόν τα βίντεο και πάψε να εθελοτυφλείς γιατί …. εκτείθεσαι σε όσους διαβάζουν τις ανώνυμους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες σου.


Βίντεο με την δήλωση λεφτά υπάρχουν και δεν θα μειώσουμε τους μισθούς

http://www.youtube.com/watch?v=9tJgP8bjVTo&feature=player_embedded

Βίντεο με την γνώμη του κ. Πρωθυπουργού για το Δ.Ν.Τ
http://www.youtube.com/watch?v=19LB5MCJ9vY&feature=player_embedded

Αν δεις τα βίντεο καλά είναι να μην ξαναμιλήσεις για ψεύτες για προβοκάτορες και εγκάθετους γιατί αυτά δεν είναι συνώνυμα της επωνυμίας αλλά της ανωνυμίας!!!!

Admin είπε...

28 Οκτώβριος, 2010 12:14 επέτρεψε μου να έχω την άποψη μου επώνυμα και χωρίς φόβο και εγώ σου επιτρέπω εσύ να με κατηγορείς ανώνυμα χωρίς φόβο ...δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι γιατί εγώ σέβομαι την γνώμη σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΚΑΙ ΝΑΞΙΩΤΗ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΑ ΒLOGS ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρέου το είπε καθαρά. Αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει άλλη λύση να ζητήσει εκλογές και εάν ο λαός τον εμπιστευθεί να ρθεί να τις εφαρμόσει. Τι απάντησε ο Σαμαράς ; Απλά "Δεν ζητάμε εκλογές" . Γιατί άραγε ; Μα απλά γιατί ξέρει και ότι δεν υπάρχει άλλη λύση και γιατί θα βρεθεί ξανά μπροστά στο πρόβλημα που ο ίδιος και οι συνεργάτες του και μάλιστα οι σημερινοί δημιούργησαν. Θυμάστε άραγε γιατί έδιωξαν τον Παναγιωτόπουλο από την κυβέρνηση. Ούτε οι ίδιοι δεν άντεχαν τη ρουσφοτολογική του πολιτική. Ας αφήσουμε λοιπόν τη στείρα πολιτική κι αν έχει κάποιος κάτι ουσιαστικό να προτείναι και όχι αερολογίες και αφορισμούς, ας το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΙΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.