slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανοικτή επιστολή Λουίζου Κοντού προς τους Νεοδημοκράτες

Αγαπητοί φίλοι

Η τελευταία πράξη μιας επώδυνης για την παράταξη διαδικασίας, έλαβε τέλος. Ενέργειες και μέθοδοι ελάχιστων στελεχών της παράταξης την εξέθεσαν, πλήγωσαν νέα παιδιά, αλλά και παλαιότερα στελέχη, παραπλανώντας τους με ψεύτικη ενημέρωση και υποσχέσεις. Γέμισαν απογοήτευση τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην Πάρο, βλέποντάς την να γίνεται ο περίγελος και του πλέον μικρότερου πολιτικού αντιπάλου.

Αγαπητοί φίλοι, η απαισιοδοξία και ο χαρακτηρισμός «κατάντια» δεν ταιριάζει σε Παριανούς και Παριανές, φιλελεύθερους πολίτες, γιατί είμαστε η πλειοψηφία. Αυτοί οι ελάχιστοι που ευθύνονται δεν χαρακτηρίζουν το χώρο μας.

Όλοι εμείς της φιλελεύθερης παράταξης:

* είμαστε αυτοί που βάζουμε την πρόοδο του τόπου μας πάνω από κάθε ατομικό και κομματικό πρόσκαιρο συμφέρον

* είμαστε αυτοί που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται να συνθέσουν τις δυνάμεις αυτού του νησιού

* είμαστε αυτοί που θέλουμε την τοπική αυτοδιοίκηση αχειραγώγητη από κάθε επιτήδειο

* είμαστε αυτοί που ξεπεράσαμε τα ψευτοδιλήμματα και σταθήκαμε σ’ αυτά που μας ενώνουν και όχι σ’ αυτά που μας χωρίζουν

* είμαστε αυτοί, που νιώθουμε υπερηφάνεια για τα άξια στελέχη μας που συμμετέχουν στον αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τα στηρίζουμε

Επιλέγουμε να συνεργαστούμε με φίλους και συμπατριώτες για την πρόοδο της Πάρου μας και δεν τους κρίνουμε από την κομματική τους προέλευση, αλλά από την αξία τους και τη διάθεσή τους για προσφορά στην κοινωνία.

Αγαπητοί Παριανές και Παριανοί,

ας αφήσουμε πίσω τις άναρθρες κραυγές, τις στείρες αντιπαραθέσεις, τις προσωπικές σκοπιμότητες και την κομματική μισαλλοδοξία. Ο πολιτικός μας πολιτισμός να προάγει τη δημοκρατία προς όφελος όλων μας.

Ας γυρίσουμε σελίδα στην ιστορία αυτού του τόπου. Με εποικοδομητική κριτική, προτάσεις, αλληλοσεβασμό και αξιοποίηση όλων των δυνάμεων αυτού του νησιού, να κερδίσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Η νίκη της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι η επιτυχία μας.

Και αυτή η επιτυχία μας θα είναι το κέρδος της Πάρου.

ΛΟΥΙΖΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: