slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Και εκεί που η προεκλογική περίοδο κυλούσε ήρεμα ,οι παρουσιάσεις των προγραμμάτων των δυο συνδυασμών η μια σήμερα και η άλλη την Κυριακή είναι προγραμματισμένες ,ένα πολύ καλό δελτίο τύπου του συνδυασμού ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ με θέμα τον ΒΙΟΚΑ της ένωσης γεωργικών συν/σμων Νάξου ηρθε να ταράξει τα νερα.Ενα δελτίο τύπου που κατά την ταπεινή μου γνώμη έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς καμιά υπερβολή και πολύ προσεχτικά φτιαγμένο.

Μόλις βγηκε στον αέρα κάποιοι του συνδυασμού του κυρίου Μαρακη νόμιζαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να τσιμπήσουν κανένα ψηφακι από τους ανθρώπους που μοχθούν νύκτα μέρα μέσα στα χωράφια τους και στους στάβλους τους, δηλαδή τους κτηνοτρόφους παραγωγούς.

Μιλάω βέβαια για τον πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου τον Δημήτρη Καπουνη που σαν ταύρος εν υαλοπωλείο όρμισε στο μικρόφωνο του Μεσόγειος και στην εκπομπή της Κυρίας Brown , με μεγάλη ένταση και εκνευρισμό εναντίον προσωπικά στον κύριο Μ.Μαργαριτη και στον συνδυασμό του ,φωνάζοντας ότι ο Μαργαρίτης δεν έχει πάει ποτέ στο τυροκομείο ,ξεχνώντας βέβαια ότι δυο φορές τον τελευταίο καιρό τον ξενάγησε στον χώρο και μίλησε με αρκετούς ανθρώπους για όλα τα προβλήματα πολύ συγγενικό του πρόσωπο.

Που γράφει το δελτίο τύπου ότι πρέπει να κλείσει το τυροκομείο κύριε Καπουνη;;

Από πότε δεν δίνετε εσείς το δικαίωμα σε κανένα να έχει άποψη για το θέμα και ειδικά στον υποψήφιο δήμαρχο που πρέπει να φροντίσει και να προστατεύσει την υγεία των πολιτών ,και μιλάτε τόσο απαξιωτικα για έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο τόσα χρόνια προσφέρει στα κοινά από διάφορες εκλεγμένες θέσεις.

Μέχρι που είπατε να μεταφέρει το τυροκομείο στο φαρμακείο του!!!!!!

Είπατε βέβαια αυτά που νομίζετε ότι θα βλάψουν τον συνδυασμό του κυρίου Μαργαρίτη

αλλά δεν άκουσα πουθενά να πείτε ότι το έγγραφο που στείλατε για τον επανέλεγχο του ΒΙΟΚΑ το στείλατε στη νομαρχία με ημερομηνία 21/10/10 δηλαδή μια ημέρα μετά το δελτίο τύπου του συνδυασμού του κ Μαργαρίτη

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΟΥΝΗ ΗΡΕΜΗΣΕ Η 7/11 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

Μάκης Μαυρογιαννης

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

"ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ?" ΔΗΛΑΔΗ: ΤΟ ΡΑΔΙΟ, ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΥ, ΤΑ ΡΑΔΙΑ. ΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΞΕΡΕΤΕ) ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ? Ε, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ.¨

:-D

Ανώνυμος είπε...

μην πειτε του καπουνη τη μ@λακια που εκανε θα τη βρει μπροστα του. αστον

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα τρελαθείτε! Έχετε ακόμα καιρό…!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥ ΚΛ......Ε ΤΗ ΜΑ.....ΜΟΥ ΕΙ ΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ? ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΑΝΟΛΗ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΥΛΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΘΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡ......ΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥ ΚΛ......Ε ΤΗ ΜΑ.....ΜΟΥ ΕΙ ΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ...
Γιατί δε βάζεις υπότιτλους?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΥΛΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ... ΣΤΟΝ ΠΟΥ-ΟΥ-ΟΥ-ΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΤΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙ ΕΣΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥΝΗ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ,
ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΦΩΝΗ,
ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΙΧΕΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΗΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

τον κακο σου τον φλαρο τωρα τον φοβησεσ τοσο πολυ τον καπουνη που θατου κοπει η ορεξη βρε οστ λαμογια

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΟΥΜΕΛΟΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑΣ....ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

τι επιτυχημενη συγκεντρωση που ειχατε...κοιταζε ο ενας τον αλλον..
ουτε ενα αμφιθεατρο δε μπορεσε να γεμισει ο φουρμελος...πες μας πως περιμενει να κερδισει...οι ναξιωτες αγροτες κ κτηνοτροφοι εχουν ξυπνησει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΠΟΥΛΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ) ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ (ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΑΪΖΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ) ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ... ΑΓΩΝΑ 4ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ...

ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ?
ΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΧΑΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ.
ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΥΛΛΑΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

Ίσα ρε! Σιγά το Hannibal που θα φάει και τον κόσμο τώρα! Δεν του φτάνουν τόσα που έχει φάει από την Ένωση τόσο καιρό και όχι μόνο? Δέστε ποιοι άνθρωποι κυβερνούν (κυβερνούσαν) αυτόν τον τόπο!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ Ο ΦΟΥΡΜΕΛΟΣ.
ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι η υποβάθμιση της πολιτικής! Αυτά τα λέμε στο γήπεδο όχι όταν διεκδικούμε την ψήφο των συμπολιτών μας! Άμα με το καλό τελειώσουν οι εκλογές και χάσετε το πρωτάθλημα φωνάξτε κανένα άλλο για προπονητή γιατί αυτός που έχετε δε σας τα λέει καλά!