slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γιάννης Βρούτσης για όλους και για όλα στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων την Παρασκευή ο βουλευτής Κυκλάδων και τομεάρχης εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης. Ειδικότερα είπε:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Την παρουσίασε ως τον ορισμό της ανευθυνότητας και του λαϊκισμού, την κατηγόρησε ότι εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και τον οδήγησε στην καιάδα μιας δύσκολης συγκυρίας. «Από το λεφτά υπάρχουν... πήγαμε σε αυτές τις βίαιες ανατροπές», είπε χαρακτηριστικά.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ - ΛΙΑΝΟΥ: Εξέφρασε συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο λαός της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων θα δικαιώσει αυτή την αυτοδιοικητική προσπάθεια. «Οι πολίτες έχουν ωριμάσει το αίσθημα της μεγάλης αλλαγής που πρέπει να γίνει στην αυτοδιοίκηση», δήλωσε για το Δήμο Νάξου.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ: Ισχυρίστηκε ότι τα προκαλεί μια μικρή ομάδα στελεχών που έχουν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους. Πρόσθεσε επίσης ότι κανένα μέλος ή στέλεχος της Ν.Δ. δε νομιμοποιείται να γυρίσει την πλάτη στην υποψηφιότητα του Κώστα Απέργη, προειδοποιώντας τους Νεοδημοκράτες που διασκορπίζονται σε άλλους συνδυασμούς ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις τελικές τους αποφάσεις και επιλογές.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ: Είπε ότι έκανε μοναδικό και πρωτόγνωρο έργο στην Περιφέρεια επί 5,5 χρόνια, εκτιμώντας ότι είναι αγαπητό πρόσωπο που ξέρει να δίνει δύσκολες μάχες, ενώ προέβλεψε ότι η εκλογική διαδικασία θα οδηγηθεί σε επαναληπτική αναμέτρηση και το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟ: Τον κατηγόρησε ότι τοποθετήθηκε στη θέση του Γ.Γ. της Περιφέρειας για να μεθοδεύει την υποψηφιότητα Κόκκινου και να απαξιώνει το έργο της ΝΔ. Επίσης, είπε ότι δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως στα νησιά και τον χαρακτήρισε «άχρωμο» και «άοσμο» περιφερειάρχη που σε λίγους μήνες δεν θα το θυμάται κανείς.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ:
Τόνισε ότι τα μικρά νησιά θα είναι όμηροι και απλοί δορυφόροι του Δήμου Νάξου, χωρίς καμία αυτοδιοικητική παρουσία και υπόσταση. «Είναι κοροϊδία και ασέβεια για τα μικρά νησιά αυτό που συνέβη», είπε και δεσμεύτηκε ότι εφόσον η ΝΔ επιστρέψει στην κυβέρνηση, θα επαναφέρει την αυτονομία των νησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: