slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αντιπολίτευση Δήμου Νάξου : Δεν νομιμοποιήσουμε παράνομες αποφάσεις


ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Νάξος 12-10-2010

Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Νάξου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η Δημοτική Πλειοψηφία αποδεικνύουν την έλλειψη σεβασμού στην λειτουργία του ανώτατου οργάνου του Δήμου Νάξου, του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Φωτογραφία είναι από την Κυκλαδική
Προσπαθώντας άρον άρον να κλείσουν τις εκκρεμότητες του παρελθόντος (βλέπε Πολιτιστικό κλπ) προσδιόρισαν εντελώς παράνομα και αυθαίρετα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου, για σήμερα Τρίτη 12-10-2010, με θέμα την έγκριση απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2009, ενώ....

γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

Ειδικότερα όπως ορίζεται ρητά στο άρθρο 93 παρ.5 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων «Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών (δηλαδή από 07-10-2010) και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης».

Μάλιστα όσον αφορά το θέμα της έγκρισης του απολογισμού και του ισολογισμού, ο νομοθέτης το αναγάγει σε σημαντικό θέμα και στο άρθρο 163 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων προβλέπει την διαδικασία για την σύνταξη τους και την έγκριση τους από το Δημοτικό Συμβούλιο, σε ειδική μάλιστα συνεδρίαση αυτού.

Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου σαφώς είναι παράνομη, και βεβαίως ουδόλως εμείς θα συμμετάσχουμε σε αυτήν και να νομιμοποιήσουμε παράνομες αποφάσεις.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νάξου Νικόλαος Βενιέρης, Φώτιος Μαυρομμάτης ,Μιχαήλ Μαργαρίτης, Εμμανουήλ Πολυκρέτης , Κωνσταντίνος Καπίρης

5 σχόλια:

ο δεξιος είπε...

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

ο δεξιος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

παρανομοι λαγογια του κερατα

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ...

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ... 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ. ΜΟΝΟ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΒΙΒΑ!