slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κύριε Κώστα Ροδίτη παραιτηθείτε…

Σκορποχώρι, άλλος για Βλαχογιάννη τράβηξε και άλλος για Γρηγορία και ο τρίτος ο καλύτερος στον Κ. Ροκονίδα.

Διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη η Τοπική Επιτροπή της πάλε ποτέ ενιαίας Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου. Όλα τα πρωτοκλασάτα της μέλη είναι υποψήφιοι σε ψηφοδέλτια που οι επικεφαλής τους δεν έχουν καμία ιδεολογική σχέση με την Νέα Δημοκρατία.

Άλλα μέλη της όπως οι κ.κ. Λ. Κοντός και Μ. Κωβαίος στον κυβερνητικό συνδυασμό υπό τον κ. Βλαχογιάννη, άλλα στον υποτιθέμενο ανεξάρτητο συνδυασμό ΠΑΣΟΚικής προελεύσεως «Πάρος ΑΞΙΑ» υπό την κ. Πρωτολάτη άλλα -όπως ο κ. Γιάννης Λάτσος- στην Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου που στηρίζει το ΚΚΕ υπό τον κ.κ. Ροκονίδα.

Σε αυτό λοιπόν το σκορποχώρι που ονομάζεται Τοπική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου ο κύριος Κώστας Ροδίτης παριστάνει ακόμη τον πρόεδρο. Κύριε Ροδίτη μια και μόνη πολιτική πράξη σας απομένει να κάνετε για να σώσετε το οποίο δικός σας κύρος σαν πρόεδρος, άλλα και το όποιο κύρος έχει απομείνει στην τριχοτομημένη Τοπική Επιτροπή της πάλε ποτέ ενιαίας Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου. Είναι να παραιτηθείτε και πάτε σπίτι σας. Και Κύριε πρόεδρε να είστε σίγουρος ότι θα έχετε προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στην παράταξη αν αποφασίζατε να το πράξετε . Μήπως και φιλοτιμηθούν και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. και οι υποψήφιοι στους διαφόρους συνδυασμούς και να σας ακολουθούσουν.

Ένας τριχοτομημένος γαλάζιος Παριανός μέλος της τριχοτομημένης Τοπικής Επιτροπής της πάλε ποτέ ενιαίας Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου.

Υ.Γ. 1 Κύριε πρόεδρε της πάλε ποτέ ενιαίας Τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου σας προτείνω για λόγους ισορροπίας να ζητήσετε από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου να σας βάλουν στο ψηφοδέλτιο που παρά τα μικρά ποσοστά που διαθέτουν στο νησί, κατάφεραν και έφτιαξαν . Εν αντιθέσει με την Νέα Δημοκρατία Πάρου που παρά τα μεγάλα ποσοστά που διαθέτει δεν μπόρεσε να συγκροτήσει το δικό της.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ

Υ.Γ. 2 Σε αποψινή έκτακτη συνεδρίαση της, υπό την προεδρία του κ. Κ Ροδίτη η τριχοτομημένη Τοπική Επιτροπής της πάλε ποτέ ενιαίας Νέας Δημοκρατίας Πάρου – Αντιπάρου . Αποφάσισε ότι μετά και την οριστική μη κάθοδο του κ. Η Κουντρομιχάλη στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 να μην δώσει στηρίξει σε κανένα από τους υπάρχοντες συνδυασμούς για τον Δήμο Πάρου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα στη ναξο γινεται χαμος και συ ασχολησε με την παρο και αλλες κοματικες αρλουμπες. αλλα ετσι ειναι παθως-μαθως λενε οι γεροι ασε το naxosfan να σου παρει τη δοξα.τωρα εφυγαν ολοι απ το σαιτ.τι ψαρωνετε μωρε; ασχοληθειτε με τα δημοτικα αυτα μας νοιαζουν.αφηστε τη γενικη πολιτικη.τι ειπε ο παγκαλος και τι εκανε ο καρατζαφερης.χεστηκαμε. ο μαρακης να φυγει. αυτος ειναι ο μονος στοχος.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Γιατί μετά θα είναι αργά για δάκρυα. Αλλά η ΝΔτες φημίζονται πως δε μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις, δεν έχουν τσαγανό. Οι ΠΑΣΟΚοι είναι τσαμπουκαλεμένοι ακόμα και όταν είναι ρόμπες. Στα τοπικά παρακαλώ. Εδώ παίζονται μεγάλα παιχνίδια για να μείνει ο άεργος στην καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε γαμωτο τοσο καιρο γραφετε αρλουμπες κοματικες.δεν εχουμε βουλευτικες εκλογες πασοκ ειμαι αλλα πρεπει να φυγει αυτος ο δημαρχος και ας ερθει οποιος θελει.αλλωστε δεν μσς νοιαζουν τα κοματα πια. ολοι καριολιδες ειναι.ξεκολα ναξιε με τα κοματικα. γραψε για αυτα που ακους απο ναξο. τι ασχολεισαι με παρο;

ο δεξιος είπε...

ρε παιδια εχετε απολυτο δικιο για αυτα που λετε πρωτος στοχος ειναι να φυγει ο μαρακης αλλα και το μπλοκ δεν ειναι μονο ναξιωτικο

Ανώνυμος είπε...

Νάξιος δε λέγεται το μπλογκ? Ε, ας λέει για τα νέα της Κάτω Ραχούλας Κολοπετινίτσας...