slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ



Σύρος, 27 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1)

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»


«ΘΥΜΑ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος την Τρίτη το βράδυ 26 Οκτωβρίου, είχε συνάντηση με το προεδρείο του Επιμελητήριου Κυκλάδων στη Σύρο, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου καθώς καθημερινά μπαίνουν «λουκέτα» σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

Στη συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, διαπιστώθηκε ότι η οικονομική δυσπραγία των πολιτών αντανακλά στην απογοητευτική οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων, που αναγκάζονται να «κλείνουν» οδηγώντας τους υπάλληλους τους στην ανεργία.

Ο κος Κόκκινος δεσμεύτηκε πως θα συμβάλλει ενεργά , όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν, ώστε το ΕΣΠΑ να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα , η ανάπτυξη και η απασχόληση.

Κρίνεται ως απαράδεκτη η εξαίρεση του εμπορικού κόσμου από επιχορηγήσεις του ΕΣΠΑ λόγο των γραφειοκρατικών διαδικασιών στις οποίες επιμένει το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κος Κόκκινος δήλωσε σύμμαχος των διεκδικήσεων του Επιμελητηρίου θυμίζοντας ότι επί θητείας του στη θέση του Γ.Γ. της ΠΝΑ, 4000 περίπου επιχειρήσεις ενισχυθήκαν μέσω του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου και 250 μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου, ο οποίος σήμερα είναι ανενεργός.

Τέλος αναφέρθηκαν στη στενή συνεργασία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές η οποία οδήγησε στην χρηματοδότηση μέσω του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου και στην δημιουργία επτά (7) παραρτημάτων του Επιμελητήριου στο Νομό Κυκλάδων και στην αναστύλωση του κτιρίου «Πρασσακάκη».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΒΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Βρε τους ανάλγυτους πολιτικάντιδες. Πέντε χρόνια ανυπαρξίας έργων και ανάπτυξης στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και τώρα βάζει τα κλάματα για τα αποτελέσματα της πολιτικής του. Δεν ντρέποντε να ζητάνε τα ρέστα τους και την ψήφο του λαού. να τον χαίρεται ο μπαμπάκας του ο γαλαζοΚόκκινος.

Ανώνυμος είπε...

Αδικειτε το εργο του Κοκκινου αλλα ευτυχως η πλειοψηφια των πολιτων τον εμπιστευται και αυτο θα φανει στις 7 Νοεμβριου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟ = ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ

ΕΠΟΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΙΤΟΤΙΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ "ΤΖΕΡΕΜΕΔΕΣ".

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΝΩ 80 ΕΥΡΩ. ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.