slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τοτόμης Πρωτονοτάριος : Δυστυχώς διαπιστώνω ότι ο κος Βασιλάκης δεν ανήκει στην κατηγορία των σοβαρογενών στελεχών

Ο κος Νίκος Βασιλάκης αγνοεί ότι εκτός από τα Πασοκογενή και τα Δεξιογενή στελέχη των κυρίων Γρυλλάκη και Μαργαρίτη υπάρχουν και πολλά Σοβαρογενή στελέχη στην κατηγορία των οποίων δυστυχώς διαπιστώνω ότι δεν ανήκει ο ίδιος και τα οποία έχουν έντονες ανησυχίες για το παρόν και το μέλλον του τόπου. 

Όσον αφορά τον στόχο των εν λόγω συνδυασμών ( όσο και αν προσπαθεί να μας μπερδέψει ο κος Βασιλάκης), θα έλεγα ότι αυτός είναι καταφανής όσο καταφανής είναι και η ολοκληρωτική αποτυχία του όψιμα εκλεκτού του νυν δημάρχου Νάξου κου Μαράκη. 

Για να μην γελοιοποιείται λοιπόν ο κος Βασιλάκης ας εξηγήσει στους Ναξιώτες τους δικούς του στόχους αφού πρώτα ο ίδιος αποφασίσει αν θα προτάξει σ΄αυτούς το όφελος του ιδίου ή του τόπου.

 

                                                                   Τοτόμης Πρωτονοτάριος

                                                                               Ιατρός 

                                                         Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

                                                      Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο κ. Βασιλάκης, το θέμα είναι τι έκανε 4 χρόνια μέσα στο Δήμο Νάξου ο κ. Τοτόμης για να κάνει και τώρα. Από ανύπαρκτος, μέχρι και αόρατος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΔΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΠΕΡΝΕΙ 2.500 .Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ 4.000.ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΣΚΙΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΡΝΑ.
ΑΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ 4000 ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΕ?ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΞΕΓΕΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕς.

Ανώνυμος είπε...

φανταζεστε το μαρακη να γεννα ιδεες...οχι απλα φανταστειτε το

Ανώνυμος είπε...

Μάθε πρώτα να γράφεις τις λέξεις κομματόσκυλο και γέννα και μετά μιλάς. Θα δούμε στις 7 Νοέμβρη ποιος είναι κομματόσκυλο έτσι κι αλλιώς είδαμε και την προηγούμενη φορά. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ε οχι και ο Τοτομης κομματοσκυλο, οι μαλακιες που λετε εχουν και καποια ορια. Δεν πειραζει συνεχιστε ετσι γελαει ολος ο κοσμος μαζι σας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ.
Η ΓΟΥΡΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ,
ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΧΟΙΡΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΝΑΞΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΣΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ..... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ!
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ!
ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΑΝ ΣΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ!
ΑΡΚΕΤΕΣ "ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ" ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ!
ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΓΑΚΙΑ ΤΣΙΜΠΙΣΑΝ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΟΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ...!"
ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ Ή ΨΗΦΟΙ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!