slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Ν. Μαράκη σε Δανακό - Απείρανθο

Δελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερη θέρμη έγινε δεκτός από τους κατοίκους του Δανακού και της Απειράνθου, ο δήμαρχος Νάξου και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Νίκος Μαράκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα δυο αυτά χωριά της ορεινής Νάξου.








Κατά την διάρκεια των συζητήσεων που ανέπτυξε με τους κατοίκους της περιοχής αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους, έδωσε υπόσχεση τιμής για την άμεση επίλυσή τους και ζήτησε την συνεργασία τους για ένα υγιή πολυνησιακό πλέον δήμο.

Ο κ. Μαράκης, αναφερόμενος στην πολυετή εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, δήλωσε πως ο ίδιος και ο συνδυασμός του «δεν είναι το παρελθόν αλλά το μέλλον» και πως η «πλούσια εμπειρία της παράταξης διασφαλίζει τη διαχείριση και ανάπτυξη των κοινοτήτων με τον πλέον άμεσο και καλύτερα δυνατό τρόπο». Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων κατοίκων, ανέφερε πως όποιο έργο έχει μπει σε διαδικασία μελέτης και έχει δρομολογηθεί στο παρελθόν θα συνεχιστεί με την νέα διοίκηση του δήμου.

Αναφερόμενος στην παραδοσιακή κοινότητα της Απειράνθου τόνισε το γεγονός πως το χωριό αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Νάξο και μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Κάλεσε δε τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν στην προσπάθεια που θα κάνει ο ίδιος και η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, για αλλαγή ταχύτητας «με ένα πρόγραμμα ανάπτυξης που αφορά τον Καλλικρατικό Δήμο απ’ άκρη σ’ άκρη».

Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους του, τονίζοντας το γεγονός πως περιλαμβάνει νέα παιδιά που ενδιαφέρονται για τα κοινά και αναφέρθηκε σ’ ένα ενιαίο κέντρο αποφάσεων που θα αφουγκράζεται τα τοπικά προβλήματα και θα τα επιλύνει άμεσα και δυναμικά.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010, στις 19.15, ο κ. Μαράκης θα επισκεφθεί τις Εγγαρές, στις 20.00 τη Γαλήνη και στις 21.30 τον Κυνίδαρο.

Από το Γραφείο Τύπου

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βλεπο τωρα της φωτογραφιες. καλα ο σεργης μας ελεγε να ψιφισουμαι γρυλλακη τορα παη με το μαρακι; και τοτες πο ητανε υποψιφιος για γραματεας πασοκ να δητε τι τουσερνε. ελα μα θενε ολοι φασκελα μου φαινετε.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει το "υπόσχεση τιμής" που αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Ανώνυμος είπε...

την ιδια υποσχεση εδωσε κ στα νησακια την ιδια υποσχεση εδωσε κ στο δημοτικο συμβουλιο να μας πει που πηγαν τα λεφτα..
οποτε κυριοι χορταστε υποσχεση τιμης

Ανώνυμος είπε...

μα και την περασμενη φορα υποσχεση τιμης μας ειχε δωσει. τελικα εργο μηδεν. ο μονος δημος στην ελλαδα που εχει πλεονασμα. ανταποδωση μηδεν. μονον εισπραξεις. μας ξεσχεισαν και στις κλησεις λιμενικο και αστυνομια. ολα υπερ δημου.
''ΑΡΑΧΝΗ''

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε 22:29
Γιατί στο σχόλιό σου χρησιμοποιείς το όνομά μου? Σε παρακαλώ μην το επαναλάβεις.
"ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΙΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ.... "ΑΡΑΧΝΕΣ"!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ? ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΦΥΣΑΛΗΣ, ΓΛΕΖΟΣ Γ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Π.ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΠΡΙΓΙΟΝ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ...ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΙΔΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟΓΙΩΡΓΗ....ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ....ΟΥΣΤ....ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΑΤΕ...ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΔΟΧΗ.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕ ΤΟ 30% ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΑΝ ΔΕ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙ ΤΑΞΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΙ 157 ΝΟΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.

Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ?

Φιλωτίτης είπε...

Η Κατερίνα από το Φιλότι έχει αξιοπρέπεια και δεν μειάζει των άλλων υποψήφιων Μαργαρίτη από το Φιλότι που ο Μπαρδάνης είχε βολέψει στο δήμο και μπαίνουν πάλι υποψήφιοι, για να βγάλουν την υποχρέωση. Αυτά είναι δικές σας δουλιές και πηγαίνεται στο Φιλότι να μάθετε περισσότερα. Ρωτήστε να μάθετε ότι στα σταιητζ του δήμου Δρυμαλίας δούλευαν οι υποψήφιοι ή οι συγκενείς υποψηφίων και συμβούλων. Ήταν οικογενειακή υπόθεση των παραγόντων του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

ασε φιλε 27 Οκτώβριος, 2010 21:51 ειπαμε μην κοροιδευομαστε κ μεταξυ μας

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΡΕ ΜΑΡΑΚΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΞΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ... ΧΑ!