slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γραμματέας της ΟΝΕΔ Σύρου στο ΠΑΣΟΚικό ψηφοδέλτιο του κ. Δεκαβάλα

Τι άλλο θα δούνε και θα ακούσουνε αυτοί οι έρημοι νεοδημοκράτες των Κυκλάδων. Ο γιος του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Γαβιώτη και γραμματέας της νεοσύστατης Τ.Ε. ΟΝΝΕΔ Σύρου και οργανωτικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Κωνσταντίνος Γαβιώτης αν και… Φιλελεύθερος όπως δηλώνει ανταποκρίθηκε λέει στο κάλεσμα του επίσημου ΠΑΣΟΚικού υποψήφιου για τον ενιαίο Δήμου Σύρου Γιάννη Δεκαβάλα και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!
Όπως λέει ο Κωνσταντίνος Γαβιώτης ο κ. Δεκαβάλας είναι ο πιο έμπειρος και ο πιο αποτελεσματικός. Ανταποκρίθηκε δε στο κάλεσμά του και για να υποδηλώσει την ανάγκη ενότητας πάνω από κομματικές τοποθετήσεις.
Αγαπητέ ΦΙΛΕ γραμματέα της νεοσύστατης Τ.Ε. ΟΝΝΕΔ Σύρου και οργανωτικέ γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Κώστα Γαβιώτη η επιλογή σου να είσαι υποψήφιος με ένα αμιγώς ΠΑΣΟΚικό συνδυασμό εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα σου. Συνεπώς εμείς δεν δικαιούμαστε να σου υποδείξουμε με ποιον θα τα εκπροσωπήσεις καλύτερα τα συμφέροντα σου. Δικαιούμαστε όμως να σου υπενθυμίσουμε ότι στις 7 Νοέμβριου ο αρχηγός του αμιγώς ΠΑΣΟΚικού συνδυασμού που συμμετέχεις θα πανηγυρίζει αγκαλιά με τον κ. Παναγιώτη Ρήγα για την περιφανή νίκη του ΠΑΣΟΚ στην πρωτεύουσα του νομού.
Νομίζω ότι δικαιούμαστε φίλε Κώστα Γαβιώτη να σου ζητήσουμε να παρατηθείς από τις κομματικές σου ιδιότητες. Διότι όπως πολύ σωστά είπε χθες στην Τρίπολη ο κ Λυκουρέντζος «Δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι είναι στέλεχος της Ν.Δ., αλλά δεν στηρίζει τις επιλογές της».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα γιατι σας φαινεται παραξενο ,,δεν θυμαστε τον μπαμπα του υποψηφιο με το μπαιλα