slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αθώοι οι έξι μετά από 88 χρόνια... τόσα χρειάστηκαν για να κατάρρευση η ΣΚΕΥΩΡΙΑ της Δημοκρατικής Παράταξης

Και επειδή μας αρέσει να ακούμε να το λένε οι αριστεροί.. διαβάστε πως μεταδίδει την είδηση η ΑΥΓΗ, προσπαθώντας να παραπλανήσει ακόμα και σήμερα ότι δήθεν οι έξι εκτελέστηκαν εν αγνοία του πράκτορα των Άγγλων, Βενιζέλου:

«Απαλλαγμένοι (ΣΣ. Προσοχή: "Απαλλαγμένοι"... ΟΧΙ "ΑΘΩΟΙ") από την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, σχεδόν 90 χρόνια μετά την εκτέλεσή τους είναι από χθες οι έξι πολιτικοί και στρατιωτικοί που το 1922 οδηγήθηκαν στο απόσπασμα ως υπαίτιοι της Μικρασιατικής Καταστροφής. Το Ζ' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την αίτηση του Μιχάλη Πρωτοπαπαδάκη ο οποίος είναι εγγονός του πρώην πρωθυπουργού Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη και έπαυσε οριστικά η ποινική σε βάρος των έξι λόγω παραγραφής.

Την πολύκροτη υπόθεση που έστειλε στο Γουδή ως προδότες τους Π. Πρωτοπαπαδάκη, Δ. Γούναρη, Ν. Στράτο, Γ. Μπαλτατζή, Ν. Θεοτόκη και Γ. Χατζηανέστη, ανέσυρε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ο Μ. Πρωτοπαπαδάκης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν στοιχεία ικανά να "αναστήσουν" τη διαδικασία. (ΣΣ. Προσέξτε τα στοιχεία που επιλεκτικά αναφέρουν!) Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ένα τηλεγράφημα του Ελευθέριου Βενιζέλου από τη Λωζάνη με το οποίο ζητούσε να μην γίνει η εκτέλεση, αλλά έφτασε στην Αθήνα 14 ώρες μετά τον τυφεκισμό (ΣΣ. Τυχαίο; Δε νομίζω...), μια ομιλία του στη Βουλή που έγινε αργότερα και μια επιστολή του, στα οποία υποστήριζε ότι οι καταδικασθέντες δεν ήταν προδότες (ΣΣ. Επειδή ο Βενιζέλος είπε στη Βουλή ότι είναι αθώοι και το έγραψε και σε μια επιστολή... τους αθώωσε χθες ο Άρειος Πάγος!!!... Σοβαρευτείτε ρε γελοίοι... Αφού ο Βενιζέλος τους θεωρούσε αθώους, γιατί δεν κανόνισε να τους θεωρήσει αθώους επίσημα και το ελληνικό κράτος αθώους, επί των ημερών της παντοδυναμίας του, όταν υπέγραφε συμφωνίες με τους Τούρκους;).

Το αίτημα για αναψηλάφιση της δίκης πέρασε από σαράντα κύματα για να καταλήξει χθες το ανώτατο δικαστήριο στην υπ'αριθμόν 1675/2010 απόφασή του με την οποία έκρινε ότι όντως έχουν αποκαλυφθεί νέα άγνωστα γεγονότα και αποδείξεις, από τα οποία προκύπτει η αθωότητα των κατηγορουμένων. Έτσι, οι δικαστές που έκαναν δεκτή την αίτηση αναψηλάφησης της δίκης των 6, ακύρωσαν την απόφαση του Έκτακτου Στρατοδικείου Αθηνών και έπαυσαν οριστικά την ποινική δίωξη λόγω παραγραφής των αδικημάτων.

Παράλληλα, απέρριψαν τη δήλωση Πολιτικής Αγωγής που είχε κάνει η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, με την οποία υποστήριζε ότι οι πράξεις και οι παραλείψεις των 6 προκάλεσαν την Μικρασιατική Καταστροφή και τον ξεριζωμό του ελληνισμού της Μικράς Ασίας από τις πατρογονικές ρίζες του, μετά 3.000 χρόνια παρουσίας στηνΜικρά Ασία.»

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ... ΟΠΟΤΕ:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

ΥΓ. Ο άλλος μύθος που πλάθει η δημοκρατική παράταξη ότι για την μεγαλύτερη τραγωδία της χώρας τα τελευταία 60 χρόνια, την υπογραφή του μνημονίου και τον φαύλο κύκλο της διεθνούς κατοχής φταίει δήθεν η ΝΔ... θα καταρρεύσει πολύ νωρίτερα... όπως θα δείτε σε μια δήλωση που θα βάλουμε το μεσημέρι οι ξένοι έχουν αρχίσει ήδη και λένε ποιος φταίει για την υπαγωγή μας στο μνημόνιο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δεν μένει παρά να δικαιωθεί και ο Ιωαννίδης για τη σφαγή και κατοχή της Κύπρου από τους Τούρκους το 1974. Θεέ και κύριε και τι έχουμε να δούμε ακόμη. Οι χιλιάδες νεκροί Μικρασιάτες χάθηκαν έτσι τυχαία. Κανείς δεν εφθήνεται, πήγαν φαίνεται γυρεύοντας τα γυναικόπεδα. Δίδαγμα για τη νέα γενιά. Κάνε και εσύ μια προδοσία κατά της Ελλάδας για να σου στήσουν ανδριάντα.

Ανώνυμος είπε...

Δίδαγμα για τη νέα γενιά: Φάε, κλέψε, ξεσκίσου αρκεί να μη σε βρουν...