slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόταση Πάνου Καμμένου στην Γρηγορία Πρωτολάτη για συνεργασία με τον Ηλία Κουντρομιχάλη

Την Πάρο επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 ο Πάνος Καμμένος βουλευτής Β’ περιφέρειας Αθηνών και πρώην υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μαζί με τον βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνο συντονιστή για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στο Νότιο Αιγαίο Κωστή Μουσουρούλη.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Καμμένος στο site μας www.parianostypos.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Αρκουλή, μετά την περιοδεία που έκανε στο νησί, αναφέρθηκε στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Τοπική Νέας Δημοκρατίας στηρίζουν την υποψηφιότητα του πρώην Λιμενάρχη Πάρου Ηλία Κουντρομιχάλη, έκανε ανοιχτή πρόταση στην νυν Έπαρχο Πάρου και υποψήφια Δήμαρχο Πάρου κ. Γρηγορία Πρωτολάτη με τον συνδυασμό «Πάρος Αξία» για συνεργασία με τον συνδυασμό του κ. Ηλία Κουντρομιχάλη «Η Πάρος μας ενώνει» για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές, μίλησε για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται σε άλλους συνδυασμούς του νησιού, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή και μίλησε από καρδιάς για την Πάρο και τις Κυκλάδες…

Τον κ. Καμμένο και τον κ. Μουσουρούλη στην περιοδεία τους στην Πάρο (8:30 Παροικία, 9:30 Αλυκή - Αγκαιριά, 10:30 Δρυός - Πίσω Λιβάδι, 11:00 Μάρπησσα - ζαχαροπλαστείο Νικήτα, 11:30 Μάρμαρα - Πρόδρομο, 12:00 Λεύκες - Κώστο, 12:30 Νάουσα, 14:00 Τοπική Παροικιά) συνόδευσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου κ. Κώστας Ροδίτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου με τον συνδυασμό «Η Πάρος μας ενώνει» κ. Ηλίας Κουντρομιχάλης.

Πατήστε εδώ

http://www.parianostypos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3962&Itemid=25


για να ακούσετε τη συνέντευξη του κ. Καμμένου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τελικά τι θα γίνει κ με ποιον επικεφαλής ?
αν δεν ενωθούν πάντως για πλάκα θα τους παίξει ο ραγκούσης μέχρι τις 7 νοέμβρη! κ βλαχογιάννης 4 χρόνια ακόμα !