slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γενέθλια στη Νάξο θα κάνουν τα καλυντικά "KORRE"

Την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο, επέλεξε ο Ιδιοκτήτης και δημιουργός της πιο δημοφιλούς μάρκας καλλυντικών στον κόσμο, Γιώργος Κορρές, για να γιορτάσει τα 15α γενέθλια της εταιρίας.
Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στον Πύργο του Μπαζαίου και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παραβρεθούν 50 δημοσιογράφοι απ' όλο τον κόσμο!!
Μεταξύ άλλων το μενού θα περιλαμβάνει και απόσταξη ρακής με τον παραδοσιακό Ναξιώτικο τρόπο. Όπως είναι γνωστό τα προϊόντα "KORRE" βασίζονται σε φυσικές πρώτες ύλες.
Η ρακή πρόκειται να αποτελέσει βασικό συστατικό σε πολλά από τα προϊόντα του μιας και το πρώτο του προϊόν ήταν καραμέλες για το λαιμό με μέλι και γλυκάνισο, ιδέα που βασιζόταν στο θερμαντικό ρακόμελο που έφτιαχνε ο παππούς του, Γιώργος Κορρές, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάξο.
H υψηλή ποιότητα, τα φυσικά συστατικά οι καλές τιμές, και η συνέπεια είναι μερικά από τα μυστικά της τεράστιας επιτυχίας του Ναξιώτη επιχειρηματία.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 από τον Γιώργο Κορρέ, ο οποίος ήδη από τη δεκαετία του 1980 εργαζόταν στο πρώτο ελληνικό ομοιοπαθητικό φαρμακείο που λειτουργούσε στο Παγκράτι ο πρωτοπόρος σε θέματα ήπιας ιατρικής Τζιβανίδης. Το 1992 ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη διαχείρισή του και μέσα σε πέντε χρόνια δημιούργησε ένα εργαστήριο παραγωγής ομοιοπαθητικών σκευασμάτων στο πρότυπο των αντίστοιχων ευρωπαϊκών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.