slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χωρίς Καρδιολόγο το Νοσοκομείο Νάξου

Λίγες μόνο μέρες μετά το δημοσίευμά μας για τα ζητήματα υγείας, την παραίτησή της υπέβαλε την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου η Καρδιολόγος του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου. Σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου, κακώς δεν είναι στη θέση της, ασχέτως αν υπέβαλε παραίτηση, αφού οι διαδικασίες παραίτησης είναι άλλες. Η παραιτηθείσα Καρδιολόγος, επανειλημμένως διαμαρτυρόταν για ελλείψεις στο Καρδιολογικό Τμήμα, αλλά και για ζητήματα που αφορούσαν στα καθήκοντά της και στις εφημερίες.
Bookmark and Share
Σύμφωνα με το Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Χάρη Λάμπου, η Καρδιολόγος-Επιμελήτρια Α΄ όφειλε μέχρι τη δημοσίευση της αποδοχής της παραίτησης σε ΦΕΚ, να παραμένει στη θέση της, ενώ σημείωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου θα εξετάσει τη συγκεκριμένη στάση της για πειθαρχικό παράπτωμα.
Σχετικά με την κάλυψη της θέσης, σε περίπτωση που η παραιτηθείσα Καρδιολόγος δεν ανακαλέσει τη στάση της και εξακολουθεί να μην εκτελεί τα καθήκοντά της, ο κ. Λάμπου διευκρινίζει, ότι ήδη αναμένεται Καρδιολόγος, αφού είναι μέσα στις 4 θέσεις που έχουν εγκριθεί και αναμένεται να έρθουν για υπηρεσία στο νοσοκομείο Νάξου. Δεν μπορεί όμως να δεσμευτεί και να προσδιορίσει πότε θα έρθει για υπηρεσία .naxosnews

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΧ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΕ ΕΒΓΑΖΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΙ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ;ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

τι θα κανει; θαρθει αλλος; ποτεεεε; του αγ. π@υτσ@υ; αχχχχαχχαχαχα! τωρα που θα θελουν τα παιδια χαρτια για την γυμναστικη και θα τα στελνουν στον πρωτονοταρτιο και θα κοστιζει και ενα καρο λεφτα,και θα περιμενουν και τρεις μηνες θα σας πω. ο πατερας μου ,ενας ταλαιπωρος φορτηγατζης που εχει μπαι πας απο περσι και πηρε το τηλ 184 για να του γραψουν φαρμακα,και του ειπε ο τηλεφωνητης 19 σεπτεμβριου τι θα κανει; ρε μπουρδελοχωρα που την καταντησαν.

Ανώνυμος είπε...

τωρα θα τα φτιαξει ο μαρακης και ο καπιρης απο το συμβουλειο

naxos news είπε...

Γεια σας! Θα παρακαλούσα και πάλι να χρησιμοποιείτε κατά την ανάρτηση θεμάτων από τη naxos news, το naxos-news.gr.
Σας ευχαριστώ.