slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομάδα Υποστήριξης Ναξιωτών Φοιτητών από την (ΟΝΑΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΟΝΑΣ

 

ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΑΞΙΩΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

 

 

   Η Επιτροπή Νέας Γενιάς της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ), έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την αναγέννηση του Ναξιακού Κινήματος στους κόλπους της Νέας Γενιάς των Ναξιωτών που κατοικούν στην Αττική, αλλά και στο πλαίσιο της προώθησης της συσπείρωσης των σχέσεων μεταξύ των Νέων και κυρίως των Νέων Φοιτητών που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Αττικής, αποφάσισε την δημιουργία Ομάδων Υποστήριξης Ναξιωτών Φοιτητών ανά Πανεπιστημιακό και Τεχνολογικό ίδρυμα της Αττικής.

   Οι Ομάδες Υποστήριξης Φοιτητών  εκτός του πρωταρχικού σκοπού που καλούνται να υπηρετήσουν θα έχουν την δυνατότητα να υποστηρίζουν τους νέους φοιτητές αλλά και τους ήδη υπάρχοντες στα Ακαδημαϊκά τους καθήκοντα. Οι προαναφερθέντες στόχοι μπορούν να εκπληρωθούν μέσα από πολλούς τρόπους, όπως, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από ήδη υπάρχοντες φοιτητές σε νεότερους, η παροχή βοηθητικού ακαδημαϊκού υλικού αλλά και μέσα από πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει να πραγματοποιηθούν.

  Στην προηγούμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Νέας Γενιάς αποφασίσθηκε η έναρξη της πιλοτικής λειτουργίας αυτών των Ομάδων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στο ΤΕΙ Πειραιά. Οι υπεύθυνοί που ορίστηκαν να επανδρώσουν τον νέο θεσμό στα παραπάνω ΑΕΙ και ΤΕΙ έχουν ως εξής:

Ø      Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ)

1.    Λεγάκης Μιχάλης(6978498650, mikelegakis@hotmail.com)

Ø      Πανεπιστήμιο Πειραιώς

1.      Ζούλη Μαργαρίτα(6973607592, margot.Z@hotmail.com)

2.      Παρτσινέβελου Μαρία(6975109531, marakipatsi@yahoo.gr)

Ø      ΤΕΙ Πειραιά

1.      Βιτζηλαίος Νίκος(6947927821, nickvitzileos@hotmail.com)

 

Η Επιτροπή πιστεύει σε αυτήν την πρωτοποριακή δομή, καθώς μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην αλληλεγγύη, την συσπείρωση και αλληλοϋποστήριξη των Νέων Ναξιωτών. Όποιος νέος και νέα επιθυμεί να συμμετάσχει είτε βοηθώντας στην δημιουργία Ομάδων Υποστήριξης σε όλα τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Αττικής είτε να λάβει βοήθεια από τις παραπάνω ομάδες μπορεί να απευθυνθεί στους υπευθύνους των ομάδων είτε στον Συντονιστή της Επιτροπής Νέας Γενιάς Μαργαρίτη Ιωάννη(6983695814-imargaritis@hotmail.gr).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.