slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έστω και με καθυστέρηση ο Γιώργος άκουσε τον Άκη

Για δικαίωση του ίδιου αλλά και των υπόλοιπων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που είχαν προτείνει προ τετραετίας να δοθεί το χρίσμα στον Γιάννη Μπουτάρη έκανε λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αναφερόμενος στην απόφαση του κυβερνώντος κόμματος να στηρίξει την υποψηφιότητα του Θεσσαλονικού επιχειρηματία. Επιπλέον, ο πρώην υπουργός επικροτεί την επιλογή Μπόλαρη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ εύχεται καλή επιτυχία και στους δύο υποψηφίους.
Σε γραπτή δήλωσή του, ο Τσοχατζόπουλος επισημαίνει ότι «το ΠΑΣΟΚ κάνει επιλογές διαφορετικές σε σχέση με τις επιλογές του παρελθόντος. Δείχνει προς πάσα κατεύθυνση, ότι αισθάνεται πλέον ώριμο, ότι επιθυμεί και είναι ανοιχτό στη σύγκλιση και τη συνεργασία με όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, που επιλέγουν να στηρίξουν αυτή τη νέα αλλαγή και μεταρρύθμιση».

Υπογραμμίζει πως στο πλαίσιο αυτό ανταποκρίνεται η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στον δήμο Θεσσαλονίκης, για την οποία σημειώνει: «Μια πρόταση, την οποία, πριν τέσσερα χρόνια, κάποιοι από εμάς είχαμε υποστηρίξει, εκτιμώντας ότι μπορούσε ρεαλιστικά -ήδη τότε- να ανοίξει τον δρόμο της σύγκλισης και της συνεργασίας στη βάση μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας και αλλαγής στον χώρο της Θεσσαλονίκης».

Προσθέτει δε, ότι στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, λέγοντας ότι ως πολιτικό στέλεχος υπηρέτησε τη λογική συνεργασίας, σύγκλισης και κοινής πορείας με ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: