slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιβεβαίωσαν ότι διαφωνούν

Συναντήθηκαν τελικά ο κ. Νίκος Μαράκης και ο κ. Θανάσης Γρυλλάκης την Τρίτη, το βράδυ παρουσία του εκπρόσωπου των κομματικών οργανώσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργου Πιτταρά. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, εκτός του ότι χαιρέτησαν ο ένας τον άλλο , ο κ. Γρυλλάκης, ξαναείπε ότι δεν είναι δυνατή η συνεργασία με επικεφαλής τον κ. Μαράκη . Και ο κ.Μαράκης , με το γνωστό απλοϊκό του ύφος καλούσε τον κ. Θανάση Γρυλακη και τους συνεργάτες του να πάνε όλοι μαζί ΣΑΝ ΜΙΑ ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ... "ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ", ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΘΑΝΑΣΗ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ.
ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

Η προσπάθεια συνένωσης τορπιλίζεται από ανθρώπους που μόνο γνώμονα έχουν το προσωπικό τους συμφέρον και ας κατηγορούν τους άλλους για αυτό... είναι αλήθεια κύριε Φουτάκογλου ότι πιέζεις να είναι η αδερφή σου υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές; Και ύστερα κατηγορείς τους άλλους για οικογενειοκρατία, ευνοιοκρατεία κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ( ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΠΙΡΗΣ ΚΑΠΟΥΝΗ) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΕΠΑΡΧΟΙ.
ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΑΝΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ? ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΒΙΣΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΗ.
ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ ΞΥΠΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

τον ορο οικογενεια τωρα που εχει αναγκη τον αναλυψε...
αλλαγη φιλοι μου αυτο χρειαζεται ο τοπος.

Ανώνυμος είπε...

ESY ΤΟΡΠΙΛΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Κ ΤΟΝ ΒΥΘΗΣΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

οταν λες να χαθει ο δημος τι εννοεις γιαννακη? τι θα χασεις τοσο πολυ εσυ κ δε θελεις να χασεις το δημο?γιατι εμεις οι απλοι πολιτες κ ο τοπος πιο πολλα θα κερδισουμε αμα αλλαξει χερια ο δημος.

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαίωσαν θέλετε να γράψετε προφανώς
"ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, αν χαθεί ο Δήμος που λες ανώνυμε 8:41 θα φταίει ο κ . Γρυλλάκης και οχι ο νυν δήμαρχος? Ο κ. Γρυλλάκης έκανε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό με θέσεις και προτάσεις και θα διεκδικήσει, όπως έχει δικαίωμα ο καθενας πολίτης, την έγκριση του εκλογικού σώματος. Ο νυν δήμαρχος που ζήτησε και πήρε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, θα κριθεί από το πρόγραμμά του, αλλά κυρίως από την τετραετή θητεία του στον καποδιστριακό δήμο Νάξου.
Η πρόταση των συντονιστικών των τοπικών οργανόσεων του ΠΑΣΟΚ προς τους Γρυλλάκη-Δήμαρχο, για κοινή κάθοδο των δύο συνδυασμών τους με τρίτο πρόσωπο κοινής αποδοχής έγινε δεκτή από τον κ. Γρυλλάκη

και απορρίφθηκε "ασυζητητί" από τον
τον δήμαρχο. Αν λοιπόν εκλεγεί τελικά ο συνδυασμός του κ. Μαργαρίτη, την αποκλειστική ευθύνη θα την έχει ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος με την επιμονή του,την άρνησή του, την μέχρι τώρα πολιτεία του και αυτοί που τον επέλεξαν και τον στηρίζουν από το ΠΑΣΟΚ, και κανένας άλλος.
"ΑΡΑΧΝΗ"