slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία Κόκκινου σε Νάξο- Μύκονο

 

Ερμούπολη 20 Σεπτεμβρίου 2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

 

Τα κυκλαδονησια Νάξος και Μύκονος ήταν οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Κου Χαράλαμπου Κόκκινου , επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ».

Κατά την παραμονή του στα δυο νησιά, ο Κος Κόκκινος είχε συναντήσεις με φίλους και στελέχη του συνδυασμού και οριστικοποίησε τους/τις υποψηφίους που θα ανακοινώσει σύντομα. Είχε συναντήσεις με υποψηφίους δημάρχους των νησιών ενώ στις επαφές  που είχε με τους πολίτες και εκπροσώπους φορέων καταγράφηκε η απόγνωση και η αγωνία  για το μέλλον αφού είναι κοινή διαπίστωση η απουσία πολιτικών πρωτοβουλιών , η έλλειψη αναπτυξιακών δράσεων , η μειωμένη τουριστική κίνηση και η διόγκωση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Ο Κος Κόκκινος τόνισε ότι :

«Στόχος μου είναι η ισόρροπη ανάπτυξη και η ευημερία όλων των  νησιών της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου και θέληση μας να ξαναμπούν σύντομα σε αναπτυξιακή τροχιά . Η στασιμότητα και η οπισθοδρόμηση δεν ταιριάζει στην περιοχή μας. Δεν θα συμβιβαστούμε με την παρακμή αλλά θα επιδιώξουμε την συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων προκειμένου να προετοιμάσουμε το μέλλον  που θα ανταποκρίνεται  στις προσδοκίες των πολιτών και στα οράματα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: