slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μπάιλας βλέπει προσπάθεια πολιτικής του εξόντωσης από Καλαματιανό… δάχτυλο

*Για «δάχτυλο» Ρήγα που προσπαθεί να εξοντώσει πολιτικά το Δημήτρη Μπάιλα, κάνουν λόγο κύκλοι μέσα από το περιβάλλον του νομάρχη Κυκλάδων, με αφορμή την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει και αναφέρει ότι δε θα επιλεγεί για τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων συμφωνά πληροφορίες που μετέδωσαν από την Ραδιοφωνία Κυκλάδων 101,3 η Πόπη Αλιμπέρτη και ο Μάριος Βουτσίνος.
* Μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ο κ. Μπάιλας επικοινώνησε με το Γιάννη Μαχαιρίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δεν έχει λάβει καμία εντολή μέσα από το ΠΑΣΟΚ για «κόψιμό» του από τις περιφερειακές εκλογές.
* Απρόθυμος να θέσει υποψηφιότητα στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων εμφανίζεται ο Γ.Γ. Τουριστικής Ανάπτυξης Γιώργος Πουσσαίος σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, αν και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο κάτι τέτοιο.
* Άγνοια για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά της ως αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων δηλώνει η Σοφία Θεολογίτου. «Δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση από το ΠΑΣΟΚ. Εγώ ξέρω ότι μέχρι και το τέλος του χρόνου θα είμαι Γ.Γ. στο Βόρειο Αιγαίο», είπε, αν και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά της « παίζει » πολύ δυνατά για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη.
* Υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Μαχαιρίδη στην περιφερειακή ενότητα Νάξου, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντινομάρχης Λάζαρος Θεόφιλος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το ΠΑΣΟΚ σας και τη Δημοκρατία σας αρχιρουφιάνοι που φέρατε την Ελλάδα μας στο χείλος του γκρεμού. Έχετε το θράσος ρε μουλάρια να δίνετε χρίσματα εσείς που κλέψατε, τσεπώσατε και καταδικάσατε την πατρίδα μας. Γαμώ την κοινοβουλευτική σας δημοκρατία τσαρλατάνοι λεχρίτες.