slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στήριξη στον Κώστα Απέργη από το Γιάννη Βρούτση, το Δημήτρη Νικολιά και την Τ.Ε Σύρου της Ν.Δ.

Στήριξη στον Κώστα Απέργη από το Γιάννη Βρούτση, το Δημήτρη Νικολιά και την Τ.Ε Σύρου της Ν.Δ.

Την απόλυτη και ξεκάθαρη στήριξή τους στο πρόσωπο του Κώστα Απέργη και στο συνδυασμό του τόνισαν με δηλώσεις τους στο syrostoday.gr στελέχη της Ν.Δ., όπως ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων κ. Δημήτρης Νικολιάς και ο εκτελών χρέη υπηρεσιακού Προέδρου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Παπαμανώλης.

Δείτε τις δηλώσεις του βουλευτή Κυκλάδων, κ. Γιάννη Βρούτση στο web tv.

Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων κ. Δημήτρης Νικολιάς προέβει στην....

ακόλουθη δήλωση στήριξης τόσο του Κώστα Απέργη όσο και του Χαράλαμπου Κόκκινου:

"Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Με αταλάντευτη διάθεση να ανταποκριθώ στα καθήκοντα που μου ανέθεσε ο Κυκλαδίτικος λαός εκλέγοντάς με Πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων, με ακλόνητη αποφασιστικότητα να υπηρετήσω αρχές, ιδέες, ιδανικά, αξίες, και μέσω αυτών "γραμμές και επιταγές της παράταξής μας, επιχειρώ σήμερα, μ' αυτό το κείμενο να σας καλέσω όλους να συμμετάσχετε ως αγωνιστές και έντιμοι στρατιώτες στη προσεχή αυτοδιοικητική μάχη.

Είναι μια μάχη για Θερμοπύλες, για Μαραθώνες και Πλαταιές! Οι Θερμοπύλες υπονούν αυτοθυσία μα και "Εφιάλτες"! Οι Μαραθώνες έχουν να κάνουν με ένδοξη και νικηφόρα πορεία. Οι Πλαταιές θα 'ρθουν αργότερα με την τελική νίκη και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

Φίλες και φίλοι Νεοδημοκράτες και μη,

Σ' αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έστω κάπως καθυστερημένα, καλούμεθα όλοι να δώσουμε απαντήσεις σε ανεύθυνες πολιτικές τακτικές και ανόητες κυβερνητικές αποφάσεις. Καλούμεθα να βελτιώσουμε το πολιτικό τοπίο, ν' αλλάξουμε κατά το δυνατόν, το πολιτικό σκηνικό, να φανερώσουμε τη δυσφορία και να τονίσουμε την απέχθειά μας στο Μνημόνιο που μας επέβαλε ο απουσιάζων Πρωθυπουργός.

Στο πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης, με στήριξη του Αρχηγού μας Αντώνη Σαμαρά, ηγείται ο Κώστας Απέργης. Στο δεύτερο ο Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ο Κώστας Απέργης είναι μια αυτοδιοικητική αυθεντία! Οι προτάσεις που θα καταθέσει αυτές τις ημέρες για την ανάκαμψη και προκοπή του νησιού μας θα βεβαιώσουν του λόγου το αληθές. Ο ειλικρινής του πόθος να προσφέρει και η μαχητική του διάθεση να ανατρέψει το κουρασμένο και επιζήμιο πλόν δημοτικό καθεστώς, ελπίζω ότι θα δώσουν στην ψυχή του καθενός από εσάς την αγωνιστική δύναμη, να ξεχυθείτε σ' αυτή την εκλογική μάχη, με την ορμή που σας δίνει η " αδικία" που έχετε υποστεί και η ιστορία που κουβαλάτε μέσα σας και έχει να κάνει με τους απαράμιλλους αγώνες που επί χρόνια έχετε δώσει. Οι άνθρωποι που πονάνε για τον τόπο και την παράταξη δεν κουράζονται, δεν απογοητεύονται, δεν καταθέτουν τα όπλα. Ξέρω πως θα παλαίψετε με Αξιοπρέπεια και Τιμή!

Το ίδιο θα κάνετε και στον αγώνα του Χαράλαμπου Κόκκινου. Σε δύσκολες εποχές για τη Νέα Δημοκρατία, ανέλαβε το ιερό καθήκον να αναβαπτίσει στο Νότιο Αιγαίο τη παράταξή μας, να αναζωπυρώσει το ηθικό, να μεταδώσει την ελπίδα, που είναι ελπίδα για μια νέα Ελλάδα. Ο Χαράλαμπος Κόκκινος ήδη έχει ξεχυθεί. Χρησιμοποιώντας γνώση, εμπειρία, ορμή, δύναμη, νεανικό ενθουσιασμό και ακατάρριπτα επιχειρήματα, καταθέτει προτάσεις για ανάπτυξη και πρόοδο των νησιών μας. καταθέτει συγχρόνως ψυχή και παλμό. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί του."



Την ίδια ώρα η Τ.Ε. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας, δια του υπηρεσιακού της Προέδρου κ. Γιώργου Παπαμανώλη και του Γραμματέα της κ. Γιάννη Παραδείση ομόφωνα εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση στήριξης στον Κώστα Απέργη:

"Κατόπιν χρονοβόρας αλλά ενδελεχούς αναζήτησης, μέσα από αντικρουόμενες προτάσεις και σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το Καταστατικό της παράταξης, η στήριξη της Νέα Δημοκρατίας για τις δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, δόθηκε στο δικηγόρο και δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Απέργη.

Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη και δύσκολη. Η απερχόμενη δημοτική αρχή χωρίς νέες ιδέες και όραμα, έχει κλείσει πλέον τον κύκλο της και από καιρό αδυνατεί να προσφέρει στο νησί μας. Η πρώτη δημοτική περίοδος του ενιαίου «καλλικρατικού» δήμου θα αποτελέσει την ύστατη ευκαιρία για την ανασυγκρότηση των δημοτικών υπηρεσιών, την ισόρροπη ενίσχυση των υποδομών όλου του νησιού, το συντονισμό των παραγωγικών δυνάμεων στην κατεύθυνση της τοπικής ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον,

Δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία για τη Σύρο. Δεν υπάρχει χρόνος για αντιπαλότητα και εσωστρέφεια. Η αυτοδιοικητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αποτελέσει τη μόνη ελπίδα για ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου του νησιού μας.

Η Τοπική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας καλεί το Συριανό λαό να συστρατευτεί με την πρόταση της παράταξης, να επιλέξει και να ψηφίσει το δημοτικό συνδυασμό του Κώστα Απέργη για να επιτελέσει το δύσκολο έργο της δημοτικής διακυβέρνησης του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης."

Δεν υπάρχουν σχόλια: