slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σκληρή δήλωση Λουίζου Κοντού

Το τελευταίο διάστημα στην Πάρο παρατηρείται ή έντονη δραστηριότητα κάποιων τοπικών πολιτικών παραγόντων όπου ισχυρίζονται ότι έχουν πάρει στην “πλάτη” τους τη Ν.Δ και λειτουργούν αυθαίρετα. Για να γίνω πιο σαφής , είναι πλέον ενοχλητικά τα φαινόμενα των απειλών περί διαγραφών από τη Ν.Δ όσων απειθαρχούν με την δήθεν επιλογή του κόμματος στις Δημοτικές Εκλογές, καθώς επίσης και οι φήμες περί στήριξης και χρίσματος σε υποψήφιο.

Ας γίνει λοιπόν σαφές ότι:

α) Ούτε το κόμμα της ΝΔ αλλά ούτε και η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων έχουν δώσει χρίσμα ή στήριξη σε κανένα συνδυασμό ή άτομο στην Πάρο

β) Οι απειλές περί διαγραφών δεν έχουν καμία υπόσταση διότι τα αρμόδια όργανα δεν έχουν ασχοληθεί με κάποιο γεγονός ούτε έχουν προκύψει ανάλογα στοιχεία γι’ αυτό.
Ας προσέχουν λοιπόν οι νεόκοποι πολιτικοί παράγοντες τη συμπεριφορά τους διότι εκθέτουν ανεπανόρθωτα την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν ούτε την εξουσιοδότηση αλλά ούτε και το πολιτικό ανάστημα να ενεργούν κατ’ αυτό τον τρόπο.

Η ΝΔ δεν στηρίχθηκε όσο και αν βρέθηκε σε δύσκολη θέση, ποτέ σε καιροσκόπους και αλεξιπτωτιστές. Το υγιές κομμάτι της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που είναι ο απλός αγνός ψηφοφόρος της, γνωρίζει και αντιδρά, απομονώνοντας όσους προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν.

Κοντός Λουϊζος
Μέλος Νομαρχιακής
Επιτροπής Ν.Δ Ν.Κυκλάδων

Πάρος 22-09-10

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.