slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ


Ρόδος 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»


-Η ΛΙΝΔΟΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

-ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΙΝΔΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

-Το Σάββατο 25/9/2010 ο Κος Χαράλαμπος Κόκκινος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Λάρδο και Πυλώνας του Δήμου Λινδίων όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο της περιοχής Κο Εμ. Παλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και συζήτησε με



τους πολίτες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Συγκριμένα, παρατηρείται έλλειψη χρηματοδότησης σε αναπτυξιακές δράσεις της περιοχής. Το τελευταίο χρονικό διάστημα η τουριστική και ιστορική αυτή περιοχή βιώνει την εγκατάλειψη με κραυγαλέο παράδειγμα τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας όπου το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λίνδου , που χρηματοδοτήθηκε και υλοποιήθηκε με πόρους 650.000 ευρώ του Γ’ ΚΠΣ και παραδόθηκε επίσημα το Μάιο του 2009 , στην κυριολεξία υπολειτουργεί.
Το Σάββατο και την Κυριακή παραμένει κλειστό και καθημερινά λειτουργεί τέσσερις (4) περίπου ώρες με τις ηρωικές προσπάθειες ενός!!! (1) γιατρού αφήνοντας ακάλυπτους τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής και τους τριάντα χιλιάδες (30.000) τουρίστες που επισκέπτονται καθημερινά κατά μέσο όρο την Λίνδο.
Απέναντι στον λαϊκισμό του χθες και τους εκφραστές του, ο Περιφερειακός Συνδυασμός του Κου Κόκκινου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ», αναδεικνύει τα προβλήματα και απαιτεί από την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της ζητώντας την άμεση στελέχωση του Ιατρείου.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας , ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δήμου Ιαλυσού και της ΜΕΤΚΟ παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του Δήμου που πραγματοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο «Φερενίκη» και συμμετείχε στην ευγενική πρωτοβουλία του Δημάρχου Κου Σταγκα και του Δημοτικού Συμβουλίου για την βράβευση των εθελοντικών οργανώσεων του Δήμου και των ανθρώπων που καθημερινά , με ανιδιοτέλεια προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

- Την Κυριακή , 26/9/2010 , παγκόσμια ημέρα Τουρισμού , ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του ΔΟΤ παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες στον Τουρισμό ανάμεσα στις οποίες ήταν και η παρασκευή για το μεγαλύτερο μελεκούνι που στόχο έχει να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο Guinness.
Το πρωί της ίδιας μέρας περιόδευσε με συνεργάτες του σε συνοικίες της Ρόδου συζητώντας με κατοίκους της πόλης.
Μέσα στις επόμενες ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: