slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αναξιόπιστη Η άξια

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου


Σήμερα 28/09/10 συναντήθηκε το Συντονιστικό της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου , για να ενημερωθεί και να συζητήσει για την συνάντηση με αντιπροσωπεία της παράταξης « Πάρος ΑΞΙΑ - Γρηγορία Πρωτολάτη » .


Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι , την ώρα που οι δύο αντιπροσωπείες διερευνούσαν , υποτίθεται , « την δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ τους , με βασική αρχή ότι οι μόνοι κυρίαρχοι να αποφασίζουν για τον εαυτό τους και τα προβλήματα που τους απασχολούν , είναι οι ίδιοι οι πολίτες » , η Παράταξη « Πάρος - ΑΞΙΑ » της Γρηγορίας Πρωτολάτη διακινούσε δελτίο , που όχι μόνο ανέτρεπε τα όσα δηλώνανε τα μέλη της στη συνάντηση αντιπροσωπειών , αλλά έφτανε μέχρι το σημείο να χρησιμοποιεί μια απλή κοινωνική συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο , για να εμφανίσει ότι εκείνος δήθεν μετέφερε πρόταση συνεργασίας της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου , υπονοώντας μάλιστα , εμμέσως πλην σαφώς , την προσχώρηση στην της Παράταξη .

Θεωρούμε την ενέργεια της αυτή προσβλητική και απαξιωτική , που αποκλείει κάθε παραπέρα συνέχιση των συζητήσεων .

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου δηλώνει ότι συνεχίζει την πορεία της με στόχο την αυτόνομη κάθοδο της στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου .

Καλούμε τις Παριανές και τους Παριανούς , υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπεια τους , να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τις δημοτικές παρατάξεις( ΚΑΙ η Παράταξη « Πάρος - ΑΞΙΑ » της Γρηγορίας Πρωτολάτη ) που την εκπροσωπούν , για το μνημόνιο , την υποταγή στην Τρόικα , την καταπάτηση των κεκτημένων στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό , τον στραγγαλισμό του μέλλοντος του λαού μας . Να εναντιωθούν στον « Καλλικράτη » που κρατικοποιεί την αυτοδιοίκηση , καταργεί την διοικητική και πολιτική της αυτοτέλεια και πολτοποιεί τον πολίτη οικονομικά , πολιτικά , κοινωνικά και υπηρετεί τον δικομματισμό .

Συμπαραταχθείτε και ενισχύστε τον Συνδυασμό της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΟΥ για να αποφασίζουν οι πολίτες για τον εαυτό τους .

Πάρος , 29/09/2010

parianostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: