slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και επίσημα με τον νεαρό υποψήφιο του Πασοκ οι άνθρωποι της Ντόρας

Άνθρωποι της Ντόρας στον συνδυασμό του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη!

Αρκετά στελέχη της ΝΔ που στήριξαν την Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές αναμένεται να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπουτάρη για τον δήμο Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με το Έθνος το «πράσινο φως» άναψε μετά τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα Μπακογιάννη και Μπουτάτης την περασμένη εβδομάδα. Ειδικότερα, ο Στάθης Αβραμίδης, πρώην αντινομάρχης Πολεοδομίας, ο οποίος θεωρείται από τους ανθρώπους της Ντόρας και είχε παραγκωνιστεί από τον Π. Ψωμιάδη, θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γ. Μπουτάρη.

Επίσης, ο Βαγγέλης Κόρακας, διαμερισματικός σύμβουλος του Β. Παπαγεωργόπουλου και ένας από αυτούς που αποχώρησαν από τη ΝΔ μαζί με άλλους «ντορικούς» τον περασμένο Μάιο, θα είναι υποψήφιος στο Δ' δημοτικό διαμέρισμα.

Στο διευρυμένο επιτελείο του Γ. Μπουτάρη θα συμμετάσχει επίσης η Λίτσα Αγκερκοπ, ένα στέλεχος με πορεία άνω των 30 χρόνων στη ΝΔ και μακρά θητεία ως υπεύθυνη στον τομέα Γυναικών, που αποχώρησε από τη ΝΔ αμέσως μόλις διαγράφηκε η κ. Μπακογιάννη, ενώ τη συνδέει και στενή φιλία μαζί της.

Επίσης, το «παρών» της δίπλα στον Γ. Μπουτάρη θα δώσει και η σύζυγος του πρώην δημοτικού συμβούλου του Β. Παπαγεωργόπουλου, Αντώνη Γυφτόπουλου, Ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: