slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αύριο ανακοινώνει το ψηφοδέλτιό του ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, Ν. Χαρδαλιάς

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-sf2p/hs326.snc4/41590_151758288181131_1763_n.jpgΗ μέρα για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου πλησιάζει. Μία καθοριστική τετραετία για όλους, σε μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, όπου η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει σημαντικό ρόλο.

Τα πρόσωπα που η «Εποχή Δημιουργίας- Συνεργασία Πολιτών» επέλεξε να απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της, του οποίου ηγείται ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι σε όλους σας γνωστά.

Πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία, που λένε ΟΧΙ στη λογική τω...ν χρισμάτων και των κομματικών εναγκαλισμών. Πρόσωπα έτοιμα να ενώσουν δυνάμεις με τους ενεργούς πολίτες σε κάθε γειτονιά και μέσα από συνεννόηση και συνεργασία να σηκώσουν τον Βύρωνα ψηλά!

Είναι η ισχυρή μας ομάδα, η οικογένεια 62 ανθρώπων της κοινωνίας και όχι των μηχανισμών, που θα δώσει τη μάχη της ενημέρωσης, τη μάχη της ευθύνης με συνέπεια, όραμα και σχέδιο.

Σας περιμένουμε όλους στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της νίκης, της νίκης των δημοτών του Βύρωνα, της νίκης της κοινωνίας των ενεργών πολιτών.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010,
στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης- πρώην Ταπητουργείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: