slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μόνο οι περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν για τα ΜΜΕ;

Κυριακή βράδυ, μόνο οι περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ στο Mega.

Δευτέρα βράδυ μόνο οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ στο Mega.

Σε όλα αυτά μόνο ένας Κικίλιας.

Είμαι υπερβολικός;

Και όλα αυτά την τελευταία μέρα, αν είναι αλήθεια αυτό, που επιτρέπονται οι απεριόριστες εμφανίσεις…

Και φυσικά δεν είναι μόνο το Mega. Είναι και το Alter, όπου ο Καρατζαφέρης κοντεύει να προσληφθεί στην ομάδα του κ. Χατζηνικολάου, και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που έχουν βαλθεί από το πρωί να μας πείσουν ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν εισέπραξε ηχηρά ΟΧΙ απο τους κορυφαίους του και ότι αντιθέτως έκανε επιλογές ευθύνης και μακράς πνοής με 70αρηδες υποψηφίους.

Αλλά τι να λέμε, όταν όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτή η κυβέρνηση στηρίζεται μόνο από τα κρατικοδίαιτα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης;

Το μόνο για το οποίο διερωτώμεθα πλέον είναι γιατί η ΝΔ δεν το κάνει θέμα και δεν σκληραίνει την στάση της απέναντί τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κατηγορείς τα ΜΜΕ ρε συ ΝΑΞΙΕ? Το ΠΑΣΟΚ κάνει μια χαρά τη βρώμικη δουλειά.Το δικό σου κόμα που κοιμάται, δε σε πειράζει? 5,5 χρόνια κυβέρνηση ήσουνα και είχαμε 2 βουλευτές εκλεγμένους. Μπήκε κανείς απ΄αυτούς στην κυβέρνηση? Το ΠΑΣΟΚ μονίμως έχει στην κυβέρνηση Κυκλαδίτη βουλευτή. Το παιχνίδι το παίζει πολύ καλύτερα ο Γιωργάκης. Ο Ρήγας τόπε ξεκάθαρα.'Οποιος δεν ψηφίσει Μαράκη, δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Το δικό σου κόμα φοβάται και ανακοίνωση να βγάλει. Μιλάμε για στημένο ματς. Ξυπνάτε δεξιοί. Μας δουλεύουν. Πλησιάζει ο ξεσηκωμός των γνήσιων δεξιών.

ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΣ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΔΕΞΙΟ.